Vedete

Cristi Minculescu, regele nedetronat al rock-ului românesc, a împlinit 61 de ani

Cristi Minculescu, regele nedetronat al rock-ului românesc, a împlinit 61 de ani camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Vocea inconfundabilă şi personalitatea electrizantă, asemenea marilor staruri rock internaţionale, fac din el un simbol al muzicii româneşti, pe care merită să-l sărbătorim cum se cuvine în fiecare an.

La un an de la aniversarea emoţionantă a celor 60 de ani, sărbătorită pe scena Berăriei H, Cristi Minculescu începe anul în forţă, simţindu-se la 61 de ani mai tânăr şi mai în formă ca niciodată, după cum el însuşi ne-a povestit:

“Nu am foarte mult timp la dispoziţie pentru a-mi petrece ziua de naştere. Am organizat, ca în fiecare an, ceva discret cu prietenii şi familia, dar trebuie să mă întorc la treabă fiindcă avem foarte multe proiecte la început de an: turneul “Indoor 40”, organizarea mega-concertului nostru de la Sala Palatului din 28 Martie 2020, precum şi un nou proiect la care abia aştept să încep lucrul, dar pe care prefer să îl păstrez deocamdată secret, fiind surpriza mea pentru public in 2020” – Cristi Minculescu.

Anul 2019 a fost unul extrem de încărcat pentru Cristi Minculescu, Valter& Boro, artiştii lansând două piese aflate momentan în promovare: “Unde inima mea bate” feat. Pacha Man şi “Amintiri”.

“Am avut un an foarte bun, în care ne-am definitivat echipa, am lansat două piese superbe şi am avut concerte în toată ţara. Suntem mulţumiţi, dar în acelaşi timp muncim pentru mai mult,  aşa cum ne-am obişnuit mereu publicul”, a declarat Cristi Minculescu.

Cristi Minculescu va fi pentru totdeauna legat de fenomenul muzical IRIS şi va rămâne peste ani drept omul care a schimbat definitiv muzica rock românească, încă de la începutul anilor "80. 
Timbrul vocal inconfundabil şi prezenţa scenică aparte i-au adus lui Cristi Minculescu, în 1981, titlul de cel mai bun solist al anului. Cariera muzicală a continuat pe un trend ascendent, Minculescu având în palmares sute de turnee şi melodii devenite hituri, precum "Strada ta", "Trenul fără naş", "Nu mă uita", "Cei ce vor fi" şi "Baby", precedate de un salut devenit, în timp, marcă personală: "Bună seara, prieteni!".

Legedarul artist a împlinit ieri, pe 9 Ianuarie, vârsta de 61 ani, fiind unul dintre cei mai prolifici şi iubiţi artişti din România. Un frontman desăvârşit şi un star prin excelenţă, Cristi Minculescu a schimbat pentru totdeauna muzica românească, fiind considerat regele nedetronat al rock-ului ţării sale. Vocea inconfundabilă şi personalitatea electrizantă, asemenea marilor staruri rock internaţionale, fac din Cristi Minculescu un simbol în peisajul artistic autohton, al cărui nume este şi va fi, definitiv şi incontestabil legat de fenomenul unic -“IRIS”.

Pe 28 martie 2020, Sala Palatului din Bucureşti va fi gazda unui spectacol- eveniment, ocazionat de împlinirea a 40 de ani de activitate ai artistului, ce se anunţă  a fi o producţie grandioasă, la cele mai înalte standarde sceno-tehnice, cu super invitaţi şi multe momente inedite.

Modifică Setările