News

Cristi Minculescu a vorbit despre motivele pentru care a părăsit România

Cristi Minculescu a vorbit despre motivele pentru care a părăsit România

Invitat în emisiunea lui Teo Trandafir, fostul solist al trupei Iris a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care a decis să părăsească România şi să se mute în Germania.

Cristi Minculescu a dezvăluit la Kanal D cum arată noua lui viaţă din Germania.

„Eu a trebuit să mă rup de aici şi nu să mă adaptez acolo. Aici sunt Cristi Minculescu, acolo sunt cetăţean german, adică sper, în câţiva ani. Eu aici nu am mai avut obiectul muncii. M-am lovit de o parte refractară în breaslă. Am încercat, dar nu am putut. Mi-a părut foarte rău că a trebuit să iau decizia aia, nu avea deloc de-a face cu băieţii. Nu am mai avut niciun corespondent în societate. Nu am mai rezonat cu societatea de aici, la aproape 23 de ani de la evenimentele din decembrie din 1989“, a spus el despre motivele care l-au determinat să aleagă să trăiască în Germania.

„Oricum ajungeam în Germania, fiindcă sunt filo german, am avut şi o educaţie de acest fel când eram mai mic, să fiu mai strict, mai coercitiv, mai spartan. Şi iată că, în septembrie, fac 2 ani de când sunt acolo. Sigur că, cu inima, sunt tot aici, am prieteni, am oameni pe care-i iubesc“.

„A fost o sumă de motive aparent neînsemnate. Dar toate adunate m-au făcut să iau decizia să plec. Sigur că am preferat să evit un culoar în care devizia era «lasă, măi, că merge şi aşa», faţă de un no-man’s-land, o plecare în ceaţă, pe care acum încerc s-o dau la o parte. Din fericire, cred că am reuşit să fac asta. Ştiu unde am plecat, de ce am plecat, cu cine am plecat… Aici, în Romania, a spus că voi veni mereu cu plăcere când voi fi chemat, şi singur, şi cu proiectul meu muzical, Lotus“, a mai spus Cristi Minculescu, citat de wowbiz.ro.

Foto: Facebook

Comentarii

Articole asemănătoare

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

Modifică Setările