Vedete

Cristi Minculescu: "Vreau să trăiesc încă o dată, toţi anii să-i aduc înapoi" VIDEO

Cristi Minculescu: "Vreau să trăiesc încă o dată, toţi anii să-i aduc înapoi" VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Unul dintre cei mai iubiţi artişti rock face mărturisiri puse pe notele unei piese sensibile, lansate de Sărbători.

La doar câteva luni de la lansarea piesei “Unde inima mea bate”, Cristi Minculescu, Valter & Boro oferă publicului cadoul perfect de Sărbători, o nouă bijuterie muzicală ornată sub forma unei magice incursiuni în trecut, numită “Amintiri”.

“Sensibilitatea piesei şi încărcătura emoţională a mesajului m-au cucerit pe loc. Eu am avut o legătură specială cu părinţii mei, am devenit omul care sunt astăzi datorită lor, iar unicul meu regret este că nu îi am încă alături pentru a le aduce mulţumiri zilnic pentru principiile pe care mi le-au insuflat, iubirea de frumos pe care mi-au aratat-o, determinarea de a ţine mereu drumul drept, indiferent de obstacolele vieţii”, spune Cristi Minculescu

“Amintiri”, noua producţie a lui VladManolache şi Ionuţ „Papu” Bacula, exprimă durerea surdă şi nestăvilită a tuturor celor care nu-şi mai pot ţine părinţii în braţe, frustrarea venită din neputinţa de a întoarce timpul, dar şi regretul de a nu fi făcut mai mult atunci când erau aproape. 

În acelaşi timp, piesa nu trebuie privită doar ca un strigăt de tristeţe, arătând şi părţile pozitive, marcate de norocul de a fi avut nişte repere în viaţă care au reuşit să ne transforme în oameni mai buni, fiind şi o lecţie pentru cei care au încă privilegiul de a-şi avea părinţii aproape şi oportunitatea de a le arăta iubirea înainte de a fi prea târziu.

“Pentru mine, cel mai greu a fost la filmarea videoclipului piesei. Am intrat în atmosferă fără niciun efort şi pot spune că a fost, pe alocuri, chiar o experienţă dureroasă, din punct de vedere emoţional. Cadrul în care am filmat a fost unul deosebit, în interiorul Galeriilor Artmark. Norocul este că am avut alături echipa care ne este aproape de ceva timp, iar ei ştiu întotdeauna cum să ne facă să ne simţim în largul nostru şi să dăm frâu liber sentimentelor care ne încearcă, astfel încât rezultatul final să fie cât mai bun”, mai spune Cristi Minculescu.

Cristi Minculescu, Valter &Boro pregătesc fanilor şi alte surprize deosebite pentru noul an, divulgând doar o mică parte dintre acestea, printre care şi un concert aniversar impresionant ca anvergură şi organizare, pentru cei 40 de ani de activitate, ce va avea loc pe 28 martie la Sala Palatului.

Modifică Setările