Beauty

Cristi Pascu te învaţă cum să îţi alegi culoarea părului în funcţie de nuanţa pielii

Cristi Pascu te învaţă cum să îţi alegi culoarea părului în funcţie de nuanţa pielii

Cunoscutul hairstylist recomandă să ţinem cont de nuanţa pielii atunci când ne alegem o nouă culoare de păr şi ne spune care sunt combinaţiile potrivite.

Cristi Pascu este unul dintre cei mai experimentaţi hairstylişti de la noi, iniţiatorul concursului “Cel mai bun hairstylist din România” şi al “Academiei de Coafură Cristi Pascu”, prin care descoperă şi lansează noi talente în industria frumuseţii.

Pielea foarte deschisă

Atunci când vorbim despre o piele albă, hairstylistul recomandă nuanţele mai închise de blond.

“Am să mă refer aici la pielea foarte albă, nu la o piele albă normală, căci la aceasta se potriveşte orice. Persoanele cu pielea foarte deschisă ar trebui să folosească nuanţe de blond, dar nu foarte deschis. Sau se poate folosi blond foarte deschis doar dacă în mod frecvent folosesc şi make-up. Dacă nu, pielea foarte deschisă în combinaţie cu părul foarte deschis nu arată spectaculos absolut deloc şi trebuie să vii automat cu puţin contrast în imaginea ta. Contrastul se poate obţine fie prin a avea la rădăcină o nuanţă un pic mai închisă, cum ar fi un blond închis, de exemplu, fie o culoare mai vie, cum ar fi arămiul. De aceea foarte multe persoane cu un ten foarte deschis apelează la acest truc. Dăm exemplu aici pe Nicole Kidman şi alte vedete cu pielea foarte deschisă, care, fie se fac blonde, dar nu foarte deschis, fie un arămiu, pentru a da puţină viaţă feţei, pentru că altfel devin mult prea palide”, explică specialistul.