News

Cristian Ţopescu a murit

Cristian Ţopescu a murit

Pe 8 mai, fostul comentator sportiv era transportat de urgenţă la spital din cauza problemelor grave de sănătate, ajungând la Spitalul Elias din Capitală. Din păcate starea de sănătate a lui Cristian Ţopescu nu s-a îmbunătăţit, iar astăzi, 15 mai, a trecut în nefiinţă.

Cristian Ţopescu a murit la 81 de ani. Suferea de mai multe boli cronice, ultima oară ajungând la spital după o criză de diabet zaharat decompensat. Medicii au făcut tot posibilul să îl ţină în viaţă, iar fiica sa, Cristina Ţopescu, a făcut public, pe 13 mai, un mesaj sfâşietor pe Facebook.

Cristina Ţopescu.

„Tatăl meu lupta, este un luptător. Toată viaţa am auzit de la el, de câte ori aveam vreo desnadejde: viaţa e o lupta, deci te luptă! Şi acum vreo lună de zile îmi spunea el mie: nu te lasă, nu abandona! Asta îi spun şi eu acum, când mă înţelege, dar nu-mi poate răspunde: ticu, luptă, nu te lăsa, te iubesc mult! Mă rog să mai aibă puterea să lupte şi vă mulţumesc din suflet celor care sunteţi alături de noi, familia lui, de el, omul care a fost trup şi suflet pentru ţară asta întotdeauna. Atât de mult, încât acum poate şi asta îl costă. Dar dacă ar putea da timpul înapoi, sunt sigură că ar face la fel, şi-ar da sufletul pentru profesia lui, pentru ţara lui, pe care n-a vrut niciodată s-o părăsească. Şi-a pus tot sufletul în ce-a făcut, acum sufletul lui e puţin obosit, dar iubirea noastră şi poate şi a multora dintre voi îl vor ajută să se ridice din nou. Medicii îi resuscitează trupul şi le sunt recunoscătoare, noi, doar prin gânduri bune, am putea să-i resuscităm sufletul. Sper încă într-o minune, dragii mei, încă mai sper!”