News

Cristian Tudor Popescu a divorţat de patru ori. Cine ar fi actuala lui iubită, mai tânără cu 20 de ani decât el

Cristian Tudor Popescu a divorţat de patru ori. Cine ar fi actuala lui iubită, mai tânără cu 20 de ani decât el camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Apare des în emisiuni la diferite posturi de televiziune şi dezbate subiecte actuale din viaţa politică, socială, medicală sau din lumea sportului. Cristian Tudor Popescu nu vorbeşte însă niciodată despre viaţa sa personală, despre familia sa. E discret deşi, de-a lungul anilor, a trecut prin multe experienţe.

Are 64 de ani şi o carieră de lungă durată. Cristian Tudor Popescu este un inginer român care s-a făcut remarcat, după 1989, ca scriitor, filmolog şi jurnalist. S-a născut la data de 1 octombrie 1956 în Bucureşti. A absolvit în anul 1981 Facultatea de Automatică şi Calculatoare din Bucureşti, obţinând diploma de inginer. De-a lungul anilor a deţinut funcţii importante în diferite redacţii de presă şi a apărut într-o mulţime de emisiuni, la diferite posturi TV. 

Ce nu a lăsat niciodată la vedere despre el este latura personală. Cristian Tudor Popescu nu a vorbit niciodată public despre viaţa sa, dincolo de carieră, despre copii, despre viaţa de familie. S-a aflat însă că gazatarul a fost căsătorit de patru ori şi tot de atâtea ori a divorţat. Se pare că acum ar avea o relaţie stabilă cu o femeie cu 20 de ani mai tânără decât el. Despre cine e vorba?

Cristian Tudor Popescu a fost surprins, în 2016, împreună cu iubita lui. Cei doi păreau a fi extrem de apropiaţi şi atunci şi-au petrecut întrega zi la un SPA din zona Romexpo, scria presa vremii atunci. Conform unor surse mass-media, aceştia au rămas împreună, încă ar forma un cuplu. Ea nu are nicio legătură cu viaţa politică, iar el apare des în lumina reflectoarelor. Priviţi imagini în galeria foto!

Cristian Tudor Popescu are doi copii

Se ştie că celebrul gazetar are doi copii: Tudor Popescu, fiul cel mare, şi Cristian Popescu, fiul cel mic. Tudor Popescu s-a orientat spre o altă carieră faţă de cea avută de tatăl său. Tudor are o firmă de producţie audio-video, cu succes în lumea filmului.

Despre Cristian Popescu nu se ştiu foarte multe lucruri, în afară de povestea cu Bacalaureatul. În vara lui 2012, Matei nu a putut da bacalaureatul, pentru ca avea două corigenţe, apoi a picat în toamnă, după ce a luat 3.1 la matematică. Fiul lui CTP nu a dat BAC-ul în 2013, revenind de-abia în 2014, când a luat examenul cu media generală 6.36.

Ce spune Cristian Tudor Popescu despre relaţia părinţi-copii? „Copiii se fac pentru părinţi. Dacă îmi spuneţi mie că cei care fac copii au în cap perpetuarea speciei sau demografia României… O să vă spun ceva greu de înghiţit. Oamenii fac copii când au un grad ridicat de insatisfacţie în legătură cu propria lor existenţă în această viaţă”.

Foto: Facebook, Wowbiz

Modifică Setările