News

Cristiano Ronaldo a devenit tată de gemeni, graţie unei mame surogat

Cristiano Ronaldo a devenit tată de gemeni, graţie unei mame surogat

La şase ani de la venirea pe lume a lui Cristiano Jr., familia celebrului fotbalist s-a mărit din nou! Potrivit presei internaţionale, Cristiano Ronaldo a devenit, joi, tată de gemeni graţie unei mame surogat! Cristiano Ronaldo, alături de iubită şi de fiul său La câteva zile după ce mama sa nega că iubita fotbalistului ar fi însărcinată şi că acesta ar urma să devină din nou tată, iată că-n familia lui Ronaldo au intrat gemenii Mateo şi Eva. Vestea a fost confirmată de o televiziune portugheză: „Mateo şi Eva, acestea sunt numele gemenilor lui Cristiano Ronaldo. Fetiţa şi băieţelul au venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat. E un secret pe care Cristiano Ronaldo nu l-a dezvăluit încă”.

Cât despre femeia care i-a purtat nouă luni în pântece copiii lui Ronaldo, nimeni nu ştie nimic. Identitatea femeii este bine ascunsă, deşi se ştie că este vorba despre o persoană din Statele Unite ale Americii.

Momentan, fotbalistul nu a făcut comentarii pe baza acestui subiect, şi nici iubita acestuia, Georgiana Rodriguez, n-a luat vreo poziţie oficială. Primele zvonuri privitoare la acest subiect au apărut în martie, când presa internaţională a titrat, pe baza unor mărturii, că fotbalistul urmează să devină tată de gemeni.

Cristiano şi fiul său, în vârstă de 6 ani

Amintim că-n 2010, când Ronaldo Jr. a venit pe lume, Cristiano Ronaldo a menţionat pe Facebook şi Twitter că a devenit tată pentru prima oară.

foto: Getty Images / Twitter

Modifică Setările