News

Cristiano Ronaldo, cel mai bun fotbalist din 2017. Iubita însărcinată în 8 luni i-a fost alături la decernarea premiului

Cristiano Ronaldo, cel mai bun fotbalist din 2017. Iubita însărcinată în 8 luni i-a fost alături la decernarea premiului

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 23: Cristiano Ronaldo, his son Cristiano Ronaldo Junior and Georgina Rodriguez arrive for The Best FIFA Football Awards - Green Carpet Arrivals on October 23, 2017 in London, England. (Photo by Michael Steele/Getty Images)

Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun jucător de fotbal din 2017, iar de la acest eveniment nu puteau lipsi membrii familiei lui, foarte mândri de realizările starului. Aseară, fotbalistul a venit la eveniment împreună cu iubita sa însărcinată în ultimul trimestru, Georgina Rodriguez, dar şi cu fiul cel mare al atacantului echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo jr. ( 7 ani). Au fost împreună la un eveniment foarte important pentru Ronaldo. Este pentru prima dată când o vedem pe iubita lui Ronaldo la un eveniment de anvergură, căci puţinele au fost apariţiile sale publice de când s-a zvonit că poartă în pântece un copil, primul prunc al cuplului. Modelul în vârstă de 22 de ani a rămas însărcinată cam în acelaşi timp în care gemenii lui Ronaldo cu ajutorul unei mamei surogat, Eva şi Mateo, veneau pe lume. Aşa că luni seara am putut vedea o familie fericită şi pe Georgina în toată spendoarea sa, fiind o gravidă superbă într-o rochie argintie de mătase care îi venea de minune. Tânăra este însărcinată în aproape opt luni şi îi va dărui lui Ronaldo cel de-al patrulea copil, primul al cuplului, până la sfârşitul acestui an. Georgina este însărcinată în aproape 8 luni şi va naşte până la sfărşitul acestui an. Toţi trei au fost foarte eleganţi, iar în timp ce superba mămică a ales o rochie lungă cu decolteu adânc care i-a subliniat burtica de gravidă, Ronaldo şi Ronaldo Jr. au purtat costume elegante la premiile FIFA decernate la Londra.

Mai mult, conform presei portugheze, nu doar că iubita sa îi va dărui un copil, însă fotbalistul este mai convins ca niciodată că vrea să o ţină pe Georgina lângă el toată viaţa. Aşa că pune capăt burlăciei. În 2018 cei doi se vor căsători, însă data nu este stabilită. Ronaldo i-a pus Georginei pe deget un inel de logodnă cu diamante în valoare de 265 de mii de euro. Cât despre viitoarea mămică, probabil că se va descurca de minune în acest nou rol pentru că a exersat îndelung pe gemenii Eva şi Mateo.

Foto: Getty Images, Instagram

Modifică Setările