News

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez, vacanţă romantică în vârf de munte

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez, vacanţă romantică în vârf de munte camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Cristiano Ronaldo şi partenera sa, Georgina Rodriguez, au luat o pauză de la muncă şi de la îndatoririle de părinţi şi au fugit într-o vacanţă romantică. Şi dacă pentru mulţi concediul de vis este într-o ţară caldă, exotică, unde plajele sunt cu nisip fin şi ape turquoise, iată că cei doi au alte preferinţe atunci când vine vorba de relaxare.

Proaspeţii părinţi şi-au făcut bagajele şi au plecat într-o peripeţie pe vârf de munte, bucurându-se de o baie fierbinte într-o piscină naturală şi de o plimbare cu snowmobilul. A fost o perioadă încărcată pentru ei deoarece şi-au mărit familia cu 3 copii. Ronaldo, tatăl unui băiat de 7 ani, Cristiano Ronaldo jr., le-a urat bun venit pe lume gemenilor Eva şi Mateo în luna iunie a anului trecut, copii cu ajutorul unei mame surogat, pentru ca în noiembrie să se nască şi fiica lui cu Georgina Rodriguez, Alana.

Cu o casă plină de copii, câteva zile departe de casă sunt un bun prilej de a sărbători iubirea şi exact acest lucru au făcut cei doi îndrăgostiţi. Cristiano şi Georgina au distribuit pe conturile lor de Instagram câteva fotografii din excursia romantică la munte. S-au fotografiat sărutându-se, în timp ce ţineau o cană de ceai în mână, iar perisajul de care se bucură este unul spectaculos.

De asemenea, s-au bucurat de o plimbare cu elicopterul, de şi de o baie într-o piscină naturală, fiind înconjuraţi de zăpadă. Această vacanţă vine la scurt timp după ziua de naştere a Georginei care a împlinit 24 de ani. Modelul de origine spaniolă este o mamă desăvârşită pentru toţi cei 4 copii ai familiei, să nu mai vorbim că se descurcă de minune în ceea ce priveşte creşterea celor trei bebeluşi. Desigur, un ajutor de nădejde este şi mama fotbalistului Cristiano, Maria Dolores dos Santos Aveiro, care apare destul de des alături de bebeluşi.

Iată cât au crescut gemenii Eva şi Meteo, dar şi cum a evoluat micuţa Alana!

Foto: Instagram

Modifică Setările