News

Cristina Bălan a slăbit 40 de kilograme: "Aveam aproape 100 de kilograme după naştere"

Cristina Bălan a slăbit 40 de kilograme: "Aveam aproape 100 de kilograme după naştere"

Cristina Bălan s-a ambiţionat şi a reuşit să slăbească peste 40 de kilograme. Câştigătoarea de la Vocea României merge acum la sală doar ca să obţină un trup tonifiat.

„Aveam aproape 100 de kilograme după naştere. Acum am 58 de kilograme, dar am masă musculară. Atunci când faci sală pui masă musculară. În schimb, am scăzut în centimetri şi sunt foarte mulţumită de mine. Muncesc pentru felul în care arăt acum, am înţeles în cele din urmă că frumuseţea stă în ochiul privitorului şi dacă tu pe tine nu te vezi frumoasă, atunci cine? E un fel de război cu tine însăţi” , spune Cristina Bălan, conform Libertatea.
Artista şi-a făcut o promisiune atunci când se lupta cu kilogramele. “Când aveam aproape 100 de kilograme, mi-am jurat că la 60 de kilograme nu o să mai spun niciodată că sunt grasă. Nici la 62 kg, când am reînceput sala, nu mă mai vedeam grasă. Sunt sigură că nu o să trec în partea cealaltă, să vreau să slăbesc şi mai mult, pentru că eu nu mă uit în oglindă, eu mă uit la haine, cum încap în hainele mele şi cum mă mişc. Eu ştiu că atunci când pun mai multe kilograme deja încep să mă mişc mai greu”.

Modifică Setările