News

Cristina Bălan a strălucit la petrecerea OK!, după ce a slăbit 40 de kg

Cristina Bălan a strălucit la petrecerea OK!, după ce a slăbit 40 de kg

Câştigătoarea ediţiei de anul trecut a emisiunii Vocea României arată mai bine ca niciodată şi le-a demonstrat asta şi celor prezenţi aseară la petrecerea tradiţională OK! Golden Night, care a avut loc la Biavati Events. Cristina şi Gabriel Bălan Cristina va lansa o nouă piesă pe 21 martie Însoţită de soţul ei, Gabriel Bălan, Cristina a fost numai zâmbet la evenimentul marca OK!, cu atât mai mult cu cât are toate motivele să fie fericită, după recunoaşterea profesională pe care i-a adus-o câştigarea concursului de la PRO TV. Mai mult, aşa cum chiar ea ne-a mărturisit, artista a ajuns şi la greutatea ei ideală, cea de 55 de kg, slăbind nu mai puţin de 40.

După ce a devenit mamă de gemeni în 2013, Cristina a rămas cu nişte kilograme în plus, după sarcină, iar numărul acestora a crescut până când artista a ajuns să depăşească 90 de kilograme.

A fost momentul în care Cristina a decis să-şi schimbe stilul de viaţă, adoptând o dietă sănătoasă şi completând cu sport, totul supervizat de un instructor personal.

„A fost nevoie de o schimbare dramatică în regimul alimentar. Reducerea porţiei de mâncare a fost primul pas şi în primele luni îmi cântăream fiecare masă. Aveam voie să mănânc 250-300 g din alimentele permise. Fiind vegetariană, mâncam spanac simplu, salată de vinete fără maioneză, albuş de ou, pâinea era înlocuită de orez expandat, am mâncat şi peşte de vreo două ori, însă doar pentru a respecta programul dietei. Nu aveam voie cartofi, paste, pâine, făinoase în general, dulciuri, patiserie etc. Chiar şi la unele fructe aveam interdicţie, cum ar fi portocalele. Dimineaţa aveam voie o felie mare de ananas şi atât. Asta într-una din zile, desigur. Fiecare zi avea o dietă alcătuită în funcţie de calorii şi de aportul nutritiv”, a povestit Cristina Bălan pentru publicaţia Click!.

cristina 1