News

Cristina Cioran a împlinit 44 de ani. ''A fost o zi de naştere şi renaştere''

Cristina Cioran a împlinit 44 de ani. ''A fost o zi de naştere şi renaştere'' camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

În urmă cu o săptămână şi-a făcut cel mai frumos cadou: a devenit mamă. Ieri Cristina Cioran şi-a aniversat ziua, dar gândul îi e la fetiţa din spital.

“44, happy mom, happy woman! A fost o zi de naştere şi renaştere! Vă mulţumesc din suflet pentru mesaje, gânduri şi încurajari! Vă rog să nu va supăraţi dacă nu am reuşit să raspund tuturor. Suntem optimişti şi convinşi că Ema va fi bine! Deocamdată încă este la incubator; va mai sta acolo pâna creste suficient ca să poată fi luată acasa! M-au ajutat şi mă ajută mult mesajele şi incurajarile voastre! Vă multumesc mult pentru urări şi abia aştept să vă dau veşti!”, a fost mesajul Cristinei Cioran.

Prezentatoarea crede că totoxiinfecţia alimentară cu care s-a pricopsit a grăbit naşterea. „Poate că a fost mai bine aşa. Poate că era mai grav dacă nu năşteam. Duminică am intrat în travaliu, aveam dureri mari de burtă, avem şi nişte contracţii, era combinată treaba. Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat şi m-a dus la spital, unde am născut.

Am avut o toxiinfecţie alimentară, de la ceva greşit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanşat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen”, spunea blonda.

 

Modifică Setările