News

Cristina Cioran se apucă de design vestimentar

Cristina Cioran se apucă de design vestimentar

Actriţă, vedetă de televiziune, ba a cochetat chiar şi cu muzica, alături de Dan Helciug. Acum, însă, vrea să se apuce şi de făcut haine.

Cristina Cioran

Am putea spune că a făcut de toate şi nu doar în domeniul showbizului. Ba chiar, atunci când a participat la "Ferma vedetelor", şi-a dat examenul şi într-ale gospodăriei. Nu ştiam însă că actriţa mai are o pasiune ascunsă: croitoria. Şi, pentru că vrea s-o facă la nivel profesionist, s-a înscris la un curs specializat şi promite să ne pregătească o linie vestimentară proprie.

Cristina Cioran tipare de croitorie

"Sunt foarte fericită să vă împărtăşesc faptul ca de o lună am început cursul de Proiectare la Atelierele Ilbah! Da, am început să învăţ să fac tipare!!! Împreună cu minunata doamnă Vlad, învăţăm cele mai tari secrete de proiectare tipare! În curând, Kiki Line va fi pe piaţă!!!!!", a anunţat Cristina Cioran pe contul ei de socializare - Kiki fiind porecla ei şi numele pe care-l foloseşte pe Facebook.

De precizat că la Atelierele Ilbalah a ajuns şi Crina Abrudan, care a urmat un curs de design interior, dar şi Diana Bart şi Roxana Ciuhulescu, care au avut parte de-un weekend creativ.

Crina Abrudan

Noi îi urăm Cristinei Cioran spor la treabă şi de-abia aşteptăm prima colecţie!