News

Cristina Dochianu s-a întors la ştiri. Vezi cum arată după naştere!

Cristina Dochianu s-a întors la ştiri. Vezi cum arată după naştere!

Cristina Dochianu şi-a reluat locul la pupitrul ştirilor sportive, în ediţiile Focus de la ora 18:00, din serile de weekend, la Prima TV. Revenirea s-a petrecut în timpul pregătirilor pentru botezul fiicei ei, Yvonne, pe care a adus-o pe lume undeva la sfârşitul anului trecut.

Sau începutul acestui an, căci ştirista a păstrat discreţia în legătură cu acest eveniment.Prezentatoarea a avut ceva emoţii la prima apariţie în jurnal, din acest an, iar de vină nu a fost doar absenţa îndelungată. „Primul jurnal de după naştere a însemnat şi prima despărţire, doar de câteva ore, e drept, de fata mea. Am fost emoţionată, abia aşteptam să ajung acasă”, a spus Cristina Dochianu.

Întoarcerea pe micul ecran a coincis cu pregătirile pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa prezentatoarei. Cristina şi soţul ei, Cristian Fogarassy, au fost ocupaţi în ultimele zile cu botezul fiicei lor, Yvonne.

„Ne-am simţit bine cu toţii la acest eveniment foarte important pentru familia mea. Pregătirile ne-au cam secat de energie, dar faptul că a ieşit foarte bine, a răsplătit din plin efortul”, continuă Cristina.