Vedete

Cristina Ich, motivul pentru care ea şi iubitul său Alex Piţurcă nu sunt ”prieteni” pe reţelele de socializare: ”Ne-am dat de foarte multe ori block...”


Cristina Ich, motivul pentru care ea şi iubitul său Alex Piţurcă nu sunt ”prieteni” pe reţelele de socializare: ”Ne-am dat de foarte multe ori block...”

Cristina Ich este celebră nu doar pentru frumuseţea sa şi pentru succesul în online, dar şi pentru sinceritatea dezarmantă cu care abordează subiecte delicate din viaţa amoroasă. Bruneta a dezvăluit motivul pentru care ea şi partenerul său, Alex Piţurcă, nu se urmăresc în social media. 

Cristina Ich este, fără doar şi poate, un fenomen în social media, iar notorietatea sa (la fel ca şi numărul de fani) creşte pe zi ce trece tot mai mult. Frumoasa brunetă, comparată la începuturile sale în online cu Angelina Jolie, se diferenţiază de restul altor persoane publice prin dezinvoltura şi transparenţa cu care abordează subiecte delicate. 

Vedeta nu se fereşte să discute despre chestiuni controversate, unele dintre subiectele ei preferate fiind interacţiunile dintre femei şi bărbaţi, infidelitatea sau modul în care ne alegem partenerii. De asemenea, nu se fereşte să vorbească despre dinamica relaţiei sale cu Alex Piţurcă, cu care are şi un băieţel.

Cristina Ich a povestit, în stilul caracteristic, amuzant şi incisiv, motivul pentru care, în mod neaşteptat, ea şi iubitul ei nu se urmăresc pe Instagram.

Nu ne avem la follow pe Instagram pentru că ne-am dat de foarte multe ori block şi atunci am decis să nu ne mai urmărim. E fix ce trebuie. Când e foarte dulce e foarte dulce, dar şi când e ceartă, e ceartă! Câteodată te face să râzi cu lacrimi, câteodată e mega enervant. (…) El îmi oferă libertate, eu îi ofer libertate”, a dezvăluit frumoasa brunetă. 

Foto: Instagram

 

Comentarii

Modifică Setările