News

Cristina Rus, la fel de sexy şi la 37 de ani! FOTO

Cristina Rus, la fel de sexy şi la 37 de ani! FOTO camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Nici n-ai spune că a născut de două ori! Fosta cântăreaţă reuşeşte să-şi menţină silueta chiar şi acum, la 37 de ani.

Pe 21 iunie, Cristina Rus şi-a aniversat ziua de naştere, sărbătorind alături de familie şi prieteni împlinirea a 37 de ani. Deşi nu mai e în lumina reflectoarelor, fosta solistă de la trupa Blondy continuă să acorde aceeaşi importanţă aspectului său, astfel că şi acum îşi menţine silueta ca de manechin şi după cele două sarcini.

Ne amintim, însă, dintr-un interviu acordat anul trecut celor de la "Click!", că această formă impecabilă nu e simplu dar al naturii, ci rezultatul unui stil de viaţă disciplinat.

“Arăt aşa pentru că nu mănânc mult. Dimineaţa mă trezesc, beau apă, mănânc un măr, după două-trei ore mai mănânc o salată cu nuci, seminţe sau fulgi de cereale. La prânz beau un cappuccino, după care mănânc un orez cu carne de pui, care este destul de lejer, dar şi consistent. Fac şi mişcare, mi-am definit corpul”, spunea Cristina Rus anul trecut, în octombrie.

“De gătit, gătesc foarte rar, pentru că sunt seri când eu şi soţul meu preferăm să ieşim în oraş pentru cină. Uneori mai facem o comandă pentru acasă”, mai spunea despre ea şi soţul ei, afaceristul Dragoş Bîlteanu.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările