Vedete

Cristina Şişcanu, luată peste picior de către celebra Chrissy Teigen

Cristina Şişcanu, luată peste picior de către celebra Chrissy Teigen camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Soţia prezentatorului Mădălin Ionescu a militat dintotdeauna pentru beneficiile alăptatului, în public sau nu, în detrimentul formulelor înlocuitoare de lapte. Zilele trecute, ea a intrat într-o altercaţie cu fanii modelului Chrissy Teigen, după un schimb de replici cu modelul internaţional.

John Legend a postat o fotografie pe reţelele de socializare în care apar fiica lui, Luna, dar şi soţia, modelul Chrissy Teigen, hrănindu-l cu biberonul pe mezinul lor, Miles. La această fotografie, Cristina Şişcanu a postat un comentariu public întrebând-o pe Chrissy dacă nu mai alăptează.

Întrebarea ei a stârnit un răspuns acid din partea lui Chrissy, care nu a rămas fără ecou. Chrissy Teigen i-a răspuns cu „John n-a alăptat niciodată”, dat fiind faptul că întrbarea Cristinei a fost lăsată pe pagina lui John Legend, la fotografia pusă de acesta.

Ulterior, fanii modelului s-au arătat scandalizaţi de faptul că vedeta din România a pus o întrebare atât de intimă, dar şi de faptul că voia să scoată în evidenţă că alăptatul este mai benefic pentru copil decât formula de lapte. Comentariile au curs după acest schimb de replici, Cristina pomenindu-se cu o ploaie de critici pentru îndrăzneala ei.

În cele din urmă, Cristina a mai lăsat un comentariu, aducându-le la cunoştinţă fanilor lui Chrissy că ea militează pentru alăptat şi că, graţie ei, există un proiect de lege pentru alăptatul în public. ”Citesc comentariile fanilor tăi şi sunt tristă. Văd că haterii sunt la fel peste tot în lume. Eşti singura persoană publică internaţională căreia i-am scris. Te-am plăcut. Ţi-am pus o simplă întrebare, fără nicio intenţie de a te jigni ori de a te judeca. În România, ţara mea, am făcut o campanie pentru a sprijini ideea de a alăpta în public”, scria aceasta pe Instagram, în comentarii.

Modifică Setările