Vedete

Cristina Ştefania are propria afacere! După succesul în muzică, iubita lui Speak lansează brand-ul "stefaniaswimsuits"

Cristina Ştefania are propria afacere! După succesul în muzică, iubita lui Speak lansează brand-ul "stefaniaswimsuits" camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Iubita lui Speak bifează încă un succes de care e tare mândră! Toate merg ca pe roate în viaţa Cristinei Ştefania, şi din punct de vedere profesional, dar şi personal! Are şi propria afacere!

Pe Cristina Ştefania am cunoscut-o mai bine în urma participării sale la "Asia Express". A făcut echipă în show-ul de la Antena 1 chiar cu iubitul său, cu Speak, care acum îi este şi logodnic, căci el a cerut-o în căsătorie. A primit un inel superb, a spus DA şi curând urmează şi nunta. Formează cuplul perfect şi în viaţa de zi cu zi, dar şi atunci când urcă pe scenă. De mică, Cristina Ştefania a fost pasionată de dans. A reuşit să se remarce, a dansat în videoclipurile artiştilor cu milioane de vizualizări, dar nu s-a oprit. Speak a remarcat că are voce, acum are şi propriile ei melodii. Spre exemplu, Cristina Ştefania a lansat melodia "Petalele" în urmă cu două luni şi are aproximativ patru milioane de vizualizări pe Youtube.

 

A reuşit în muzică, a reuşit să ajungă la un nivel superior când vine vorba de dans, dar ce urmează? Ştefania are şi propria ei afacere. Da, da, se lansează în lumea modei, dacă putem spune aşa. Despre ce este vorba?

În urmă cu câteva săptămâni, Ştefania dezvăluia pe Instastory, acolo unde este foarte activă, că are un program extrem de încărcat, trebuie să aleagă materialele, cutiile, să ţină legătura cu croitoresele. Da, atunci punea la punct primele detalii pentru brand-ul ei, pentru prima linie de costume de baie. Da, aceasta este afacerea ei, Cristina Ştefania lansează o colecţie de costume de baie: "Stefania Swimsuits". 

Momentan nu le-a scos la vânzare, nu ştim nici ce preţuri vor avea, dar vor fi unele de calitate. Cântăreaţa e tare nerăbdătoare să lanseze colecţia: "Abia aştept să vă arăt Am aşa emoţii", spunea ea pe Instagram.

Cel care a susţinut-o şi o susţine în continuare este Speak. Logodnicul şi viitorul soţ îi este mereu alături, are încredere în ea şi, mai ales, acesta ştie că va avea succes în toate deoarece este foarte ambiţioasă!

Speak şi Ştefania: "În trei ani de relaţie, n-am stat o săptămână unul fără celălalt"

Au trecut câteva luni bune de când au revenit din Asia Express şi lumea încă mai vorbeşte despre experienţa lor acolo. Iată o parte din povestea cuplului care a „împărţit“ ţara în două. Speak şi Ştefania ne-au făcut o demonstraţie de autenticitate în cuplu, de comunicare dincolo de fapte şi cuvinte, de anduranţă şi forţă conjugată. Dovada supremă a fost pasul făcut de Ştefan înaintea semifinalei emisiunii, cererea în căsătorie. Despre motivele care au dus la atingerea armoniei în cuplu şi despre cât de important  e  să  tolerezi  defectele  celuilalt, într-un interviu exclusiv cu cei doi. 

Ştefania, tu te-ai aşteptat vreun moment să te ceară? Acolo, acasă, oriunde. Erai pregătită să spui „DA“ la o vârstă relativ mică pentru vremurile pe care le trăim?

Ştefania Nu m-am aşteptat nicio secundă să fiu cerută, nu acolo. Ştiam că la un moment dat o să facă pasul ăsta, oricum noi glumeam pe tema asta, eu spunându-i mereu că cererea în căsătorie trebuie să fie epică şi că vreau să mi-o amintesc toată viaţa, să fie wow. Şi aşa a fost, a fost surprinzătoare, imposibil de uitat. Eram foarte sigură de un lucru: oricând s-ar fi întâmplat, aş fi spus „DA“! Eram pregătită.

Spune-mi şi tu trei motive pentru care ai acceptat cererea în căsătorie. Ce-l face pe Ştefan să fie un partener pe viaţă?

Nici  măcar  nu  am  nevoie  de  trei  lucruri, am în minte unul care le defineşte pe toate: este  bărbatul  perfect.  Pentru  mine,  el  are toate calităţile pe care mi le doresc. În primul rând, ne înţelegem ca cei mai buni prieteni, nu există secrete între noi, nu există niciun motiv pentru care eu să nu îl consider pe el bărbatul acela. We are perfect!

Foto: Facebook

Modifică Setările