News

Cristina Ţopescu era splendidă în tinereţe. Fotografii de arhivă cu prezentatoarea de ştiri

Cristina Ţopescu era splendidă în tinereţe. Fotografii de arhivă cu prezentatoarea de ştiri camera-retro icon Vezi galeria 20 poze

A fost prima soţie a lui Ştefan Bănică Jr. şi febleţea multor bărbaţi din televiziune. Uite cât de bine arăta la 20-30 de ani!

Cristina Ţopescu (58) era, în anii '90, una dintre cele mai curtate femei. Cu statura ei zveltă şi silueta subţire, părea un manechin atunci când apărea pe scenă, în rol de prezentatoare, sau pe micul ecran, la TVR.

Născută pe 4 iulie 1960 la Oradea, Cristina Ţopescu a fost de mică atras de mirajul televiziunii. În perioada 1970-1979 a apărut în numeroase emisiuni de copii şi tineret, dupa care i-a fost interzis să mai intre o perioadă în TVR, din cauza dosarului familiei Ţopescu (tatăl său, comentatorul sportiv Cristian Ţopescu, căzuse în dizgraţia regimului comunist, iar mama era plecată în Germania).

Moştenind pasiunea pentru televiziune de la tatăl sau, Cristina Ţopescu a făcut carieră la pupitrul ştirilor, fiind ani buni crainică la Pro TV, după care a devenit imaginea jurnalului de la Prima TV, timp de 12 ani.

După alţi ani petrecuţi în studiourile Antenei 3, unde realiza emisiunea "Dincolo de ştiri", Cristina Ţopescu spunea că se retrage din presă, dar a revenit cu o altă suită de interviuri, de data aceasta la Canal 33, unde prezintă "Interviuri (ne)convenţionale".

De remarcat parcursul său în jurnalism, dar şi frumuseţea caracterului, dimpreună cu plăcuta prezenţă de pe micile ecrane. (vezi galeria foto)

Comentarii

Articole asemănătoare

Cristian Ţopescu a murit

News

Cristian Ţopescu a murit

Cristina Ţopescu – „Eu îmi asum trecutul şi, oricum, nu dau socoteală nimănui“

Interviu

Cristina Ţopescu – „Eu îmi asum trecutul şi, oricum, nu dau socoteală nimănui“

După o pauză de televiziune, timp în care a cochetat cu politica de stânga, o revedem la Antena 3 reluându-şi rolul de jurnalist la "Dincolo de ştiri". E greu să mi-o imaginez pe Cristina Ţopescu în zeghe, dar mi-e uşor, cumva, să mi-o închipui sfidându-i pe securiştii care se bucurau c-au prins-o în timp ce voia să treacă ilegal graniţa, în ’89, cu doar câteva luni înainte de Revoluţie. Pentru că, în anii ce-au urmat, fiica comentatorului sportiv Cristian Ţopescu a demonstrat că are în un spirit viu, uşor rebel, care i-a şi folosit, de altfel, să-şi facă creeze propriul drum în lumea presei, independent de faima tatălui său.

Cristina Ţopescu, vedetă TVR?

Gossip

Cristina Ţopescu, vedetă TVR?

A luat o pauză de televiziune, pentru a se dedica politicii. Dar acum, vrea să revină la cariera care a consacrat-o, lansând propria ei emisiune. Nu la Prima TV, ci la postul naţional.

News

Cristina Ţopescu: „Şerban trebuie să-şi poarte această cruce“

"Şerban e...Cum poate să fie un om în situaţia asta. Nu are cum să fie bine", a declarat Cristina Ţopescu la Realitatea TV. "Sigur că acum or să se trezească tot felul de comentatori care or să

WP no category

Familia Ţopescu are un nou membru, pe micuţul Noah

Foto: Alex Ranta