Agenda

Cristina Ţopescu pleacă de la Antena 3

Cristina Ţopescu pleacă de la Antena 3

Realizatoarea emisiunii „Dincolo de ştiri” a decis să-şi încheie colaborarea cu televiziunea de ştiri.

"Anunţ retragerea mea de la Antena 3, retragere pe care am decis-o din motive personale. Le mulţumesc colegilor cu care am lucrat. Gânduri bune din partea mea şi pentru toţi ceilalţi!", a scris ieri seară Cristina Ţopescu pe pagina ei de socializare, spre uimirea fanilor săi.

Realizatoarea TV, în vârstă de 56 de ani, nu a anunţat şi care este motivul acestei decizii care duce la despărţirea de trustul pentru care a lucrat în ultimii patru ani.

Emisiunea sa, „Dincolo de ştiri”, era difuzată în fiecare sâmbătă de la ora 23.00. La sfârşitul lunii aprilie, ea l-a avut ca invitat pe tatăl său, celebrul comentator sportiv Cristian Ţopescu, aceasta fiind de altfel şi ultima înregistrare a emisiunii sale care se regăseşte pe site-ul Antena 3.

„Eu sufeream puţin, pentru că televiziunea mi te-a răpit. Ce mă mira pe mine şi mă intriga, copil fiind, era că auzeam un alt tată la televizor, tu acasă fiind un taciturn, îţi scoteam cuvintele cu cleştele, iar la TV parcă te dedublai“, şi-a amintit Cristina Ţopescu, la emisiunea "Dincolo de ştiri".

Vezi aici un fragment din acest interviu

Jurnalista l-a întrebat pe tatăl său, în cadrul interviului, dacă a iertat-o pentru momentul când a încercat să fugă din ţară în Germania, la mama ei, având în vedere că el nu ştia nimic despre acest lucru la vremea aceea.

”M-ai iertat că, atunci când am încercat să fug din ţară, nu ai ştiu nimic?”, l-a întrebat Cristina Ţopescu pe tatăl ei, Cristian Ţopescu, sâmbătă, la emisiunea Dincolo de ştiri, de la Antena 3.

”Atunci am fost atât de surprins, că am rămas fără cuvinte. Da (te-am iertat - n.r.)”, a răspuns cunoscutul comentator sportiv.

Modifică Setările