News

Crudul adevăr despre moartea lui Amy Winehouse într-o nouă carte! Vedeta n-a mâncat 36 de zile şi trăia doar cu alcool şi ţigări

Crudul adevăr despre moartea lui Amy Winehouse într-o nouă carte! Vedeta n-a mâncat 36 de zile şi trăia doar cu alcool şi ţigări camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Lucruri neştiute sau ştiute parţial au fost dezvăluite într-o nouă carte despre viaţa şi moartea lui Amy Winehouse, scrisă de Ian Halperin, după noi informaţii oferite de un apropiat al vedetei, care nu a mai vorbit până acum despre ea.

Se pare că familia lui Amy chiar a fost deranjată de aceste ultime dezvăluiri şi sunt cu toţi supăraţi şi se simt trădaţi de Tyler James, care a furnizat detaliile pentru cartea care a ieşit la 10 ani de la moartea cântăreţei.

Autorul de succes Ian Halperin descrie ultimele zile de viaţă ale artistei: ”Ultimele săptămâni au fost doar fum.”

Înainte de deces, nu a mai mâncat nimic consistent în ultimele 36 de zile. Cântăreaţa s-a stins tragic în 2011 intoxicată cu alcool, după o îndelungată luptă cu băutura şi drogurile.

”Era slabă ca un băţ şi a trăit doar cu ţigări şi alcool. Nu a băut apă deloc”, a menţionat Halperin în carte.

”Este extrem de trist cum o femeie care valora milioane de dolari era atât de dependentă de substanţe care o făceau să evadeze în altă lume.”

Erau cunoscute tulburările sale de alimentaţie, lupta cu bulimia, adesea era fotografiată în stare deplorabilă. Refugiul venea mereu de la alcool, ţigări şi droguri. În prima seară a unui turneu de ”revenire” în Europa, mai exact la Belgrad, doar cu o săptămână înainte de moarte, era vizibil beată, nu-şi mai amintea versurile şi a fost huiduită de fani.

Câteva zile mai târziu, turneul care avea 12 concerte a fost anulat, pentru ca Amy să se poată reface. Acest lucru nu s-a mai întâmplat niciodată.

În luna iulie se împlinesc 10 ani de la moartea dureroasă a acestei mari cântăreţe, care mai avea atât de multe de spus.

Halperin susţine în cartea sa că Amy ar fi putut fi salvată, că nu trebuia să moară.

Cartea lui Halperin ”Raiul 27” este un tribut pentru cinci staruri care au murit la 27 de ani: Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain şi Amy. Această carte există într-un singur exemplar şi va fi scoasă la licitaţie pentru o fundaţie care sprijină viaţa şi se numeşte ”Am ajuns la 28”, Halperin colaborând cu Kevin Genido, care a împlinit deja 28 de ani. Autorul se aşteaptă la un rezultat al licitaţiei în jur de 40 – 60 milioane de dolari.

”Este o nouă definiţie extremă pentru ce înseamnă ediţie limitată”, explică autorul. Tot el menţionează: ”Este cea mai bună carte a mea, lucrez la ea de 18 ani. Este o piesă de artă, despre viaţa scurtă pe care au avut-o cinci mari staruri rock”.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările