Vedete

Cu câte animale îşi împarte Nico casa: ”Am fost impresionată de cazul unei fetiţe maidaneze''

Cu câte animale îşi împarte Nico casa: ”Am fost impresionată de cazul unei fetiţe maidaneze''

Nico are acasă nu mai puţin de şapte căţei. Cei mai mulţi dintre ei au fost luaţi de artistă sau de fiica ei de pe stradă. Patrupedele şi-au dovedit însă iubirea necondiţionată pentru cele două.

”Totul a început intr o zi de vara când fetiţa mea s a întors de la şcoala, foarte bucuroasă că şi-a făcut un nou prieten, era o fetiţă maidaneză care o conducea zi de zi acasă. Am fost de acord să o păstrăm de dragul ei pentru că noi eram mai mult plecaţi şi compensa oarecum lipsa noastră! A fost primul animal şi de aici a început iubirea noastră pentru sufletele frumoase ce ne bucură viaţa”, a mărturisit Nico pe o reţea de socializare.

Aventura nu s-a oprit însă aici. ”După câţiva ani, am primit un pechinez pe care am decis sa îl ţinem în casă, era atât de mic şi pufos încât de abia se vedea. Când a ajuns la facultate fiica mea, a primit un chihuahua şi o pisică norvegiană, au fost colegii ei de camera pentru ceva timp, după care, bineînţeles, că a trebuit să-i aducă acasă la noi pentru că nu le mai putea dedica foarte mult timp. Şi de aici a început plăcerea şi mai mare de a adopta şi mai multe animale”, a mai spus artista.

”Am fost impresionată de cazul unei fetiţe maidaneze care se afla într-un adăpost de câini, pe nume Capri! Mi-a fost de ajuns să o privesc în ochi! A trebuit să fac un padog pentru că nu o puteam ţine în casă, era destul de mare. După câţiva ani, mergând spre Bucureşti, fiica mea vede un ghem pufos şi galben pe geam, bineînţeles că am oprit şi l-am luat! De atunci, Booboo doarme doar cu fiica mea, sunt de nedespărţit! La scurt timp, întorcându-mă acasă de la Bucureşti, pe DN, am zărit un metis frumos, care îmi aducea aminte de primul câine pe care l-am avut! M-am oprit, i-am dat de mâncare şi mi-am continuat drumul spre casă! La o săptămână, am dat iar de el şi am decis să îl iau acasă! Bineînţeles că a trebuit să facem un alt padog pentru Easter, nu se înţelegea cu Booboo! Într-o seară friguroasă, fiica noastră a găsit pe stradă un alt ghem pufos, de data asta era negru, îi puteai vedea doar dinţişorii albi! L-am ţinut în casă ceva timp, după care am făcut ultimul padog pentru Gypsy!

În prezent avem şapte suflete frumoase care ne bucură zilele! Aceasta este povestea noastră cu patru picioare”, mărturiseşte cântăreaţa.

 

Modifică Setările