News

Cu câte femei celebre s-a iubit actualul iubit al Mădălinei Ghenea?

Cu câte femei celebre s-a iubit actualul iubit al Mădălinei Ghenea? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Presa internaţională a dezvăluit, ieri, că frumoasa româncă se iubeşte cu Vito Schnabel, un curator de artă, milionar, în vârstă de 32 de ani. Numele acestuia ne este cunoscut graţie relaţiilor amoroase cu femei celebre. Haideţi să le trecem în revistă pe fiecare!

Mădălina Ghenea şi Vito Schnabel au fost surprinşi de paparazzi sărutându-se pe o plajă din St. Barts, luni. Însă, aceasta nu este prima relaţie ”high-profile” a deja celebrului curator de artă. Vito Schnabel a bifat până acum relaţii cu nenumărate femei frumoase şi celebre în toată lumea.

Vito Schnabel s-a iubit cu Liv Tyler, Elle Macpherson şi Demi Moore

Primele femei celebre alături de care a fost văzut au fost modelul Elle Macpherson, actriţa Liv Tyler şi Demi Moore. Cu cea dintâi ar fi avut o conexiune pe când avea doar 21 de ani, în timp ce pe actriţa Demi Moore ar fi sedus-o la 26 de ani. Niciuna dintre aceste relaţii n-au fost, însă, confirmate.Cea mai lungă relaţie a lui Vito Schnabel a fost cea cu Heidi Klum

 

Probabil, cea mai lungă, dar şi cea mai serioasă relaţie, a fost cu supermodelul Heidi Klum. Idila lor a durat trei ani (2014-2017) şi a ţinut primele pagini ale ziarelor din cauza diferenţei de vârstă dintre cei doi. Cu toate acestea, la acea vreme, Heidi spunea că nu simte cei 13 ani diferenţă între ei: ”Avem o conexiune minunată, ne distrăm împreună şi ne iubim. Nu contează ce spune lumea. Atâta vreme cât tu ştii când să închizi uşa casei, te poţi distra pe cinste. Asta e tot ce contează”.

În ciuda credinţelor încurajatoare, relaţia dintre Vito Schnabel şi Heidi Klum a ajuns la sfârşit în anul 2017. ”Cred că e important să pui pauză şi să te gândeşti la ce vrei cu adevărat”, declara modelul german acum doi ani pentru revista ”People”.

Vito Schnabel s-a iubit şi cu fosta soţie a lui Johnny Depp, Amber Heard

În mai, anul trecut, paparazzi i-au surprins pentru prima dată pe Vito Schnabel şi pe celebra Amber Heard împreună. Relaţia lor părea bine închegată, mai ales că Revelionul 2019 i-a prins împreună, în St. Moritz, într-o escapadă romantică. Totuşi, două luni şi jumătate mai târziu, Amber era văzută în compania regizorului Andres Muschietti, în timp ce Vito lua cina cu modelul Denise Schaefer, la restaurantul Carbone din New York. Toate acestea sunt istorie acum, căci Vito are o relaţie cu frumoasa Mădălina Ghenea.

Modifică Setările