News

Cu ce avere a rămas Céline Dion după moartea lui René Angelil

Cu ce avere a rămas Céline Dion după moartea lui René Angelil

Cântăreaţa canadiană este una dintre cele mai bogate artiste. Iată ce avere fabuloasă are acum.

Celine Dion si Rene Angelil

După moartea soţului, René Angelil, în luna ianuarie, conturile lui Céline Dion totalizează un miliard de dolari. E-adevărat că cei mai mulţi bani ai lui Angelil au fost făcuţi împreună cu soţia sa, dar la aceştia se adaugă şi venituri şi proprietăţi personale care i-au revenit în întregime lui Céline, pe care a numit-o executor testamentar.

Printre toate bunurile pe care le-a avut acesta se regăsesc: maşini scumpe, o casă în Las Vegas, opere de artă, multe bijuterii, un castel în Quebec, o vilă în Florida şi foarte mulţi bani în conturi.

Cei trei copii ai lor, René-Charles şi gemenii Eddy şi Nelson, îşi vor revedinca partea lor din avere abia atunci când vor împlini vârsta de 18 ani.

În memoria lui René Angelil, Céline Dion a pregătit piesa "Encore un soir", ca un ultim omagiu pentru dragostea lor. "Încă o noapte, încă o oră, încă o lacrimă de bucurie, încă o favoare, la fel ca respiraţia şi florile, încă o greşeală" - iată câteva versuri din piesa compusă de Jean-Jacques Goldman.

"În timp ce René era tratat la Boston, mi-am permis să-l sun pe Jean-Jacques Gold­man", a explicat Céline Dion pentru un post de televiziune din Canada. "I-am spus să-mi compună, dacă poate, o piesă aparte, pe care n-a mai scris-o până acum pentru mine. E un subiect foarte delicat, despre o persoană care se luptă extrem de tare pentru propria viaţă. Este şi începutul unei noi vieţi. Jean-Jacques a acceptat de îndată. M-a emoţionat cumplit. Piesa vorbeşte despre viaţă.", a adăugat Céline Dion.

Piesa "Encore un soir" va fi inclusă pe noul său album, cu piese exclusiv în limba franceză, pe care Céline Dion îl va lansa la sfârşitul lunii august. Potrivit informaţiilor din presă, cântăreaţa a anunţat că va lansa un album cu piese în limba engleză, la sfârşitul anului 2017, deşi o dată fixă nu a fost încă stabilită.

Modifică Setările