Vedete

Cu ce problemă de sănătate se confruntă Corina Dănilă: "Petele albe de pe mâini sunt vizibile mai ales în sezonul cald, când mă bronzez"

Cu ce problemă de sănătate se confruntă Corina Dănilă:  "Petele albe de pe mâini sunt vizibile mai ales în sezonul cald, când mă bronzez" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Corina Dănilă se confruntă cu o problemă de sănătate supărătoare. Prezentatoarea suferă de Vitiligo, o boală autoimună.

“Aţi sesizat, la un moment dat, petele de pe mâinile mele şi v-aţi întrebat dacă sufăr de vreo boală anume. Da, e vorba despre vitiligo, o afecţiune dermatologică autoimună, care se declanşează pe fond emoţional, în condiţii de slăbire a sistemului imunitar şi pe care o duci toată viaţa. Petele albe de pe mâini sunt vizibile mai ales în sezonul cald, când mă bronzez. Din respect pentru publicul spectator şi telespectator, folosesc machiaj şi pe faţă şi pe mâini, atât la teatru cât şi la televiziune, pentru ca omul să fie atent la ce fac şi la ce transmit, nu la petele mele de pe mâini. Încerc, de ceva vreme, să ţin sub control evoluţia şi să ameliorez efectele, cu ajutorul fototerapiei cu ultraviolete Excilite, sub atenta îndrumare a domnului doctor Lucian Russu. Deci, toate cele cu care m-am confruntat şi mă confrunt încă, fac parte din viaţă şi încerc să le fac faţă atât cât pot şi cum pot”, spune Corina pentru Click.ro.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările