Fashion

Cu ce ţinute s-a prezentat Adelina Pestriţu la Milano Fashion Week?

Cu ce ţinute s-a prezentat Adelina Pestriţu la Milano Fashion Week?

Printre modelele şi vedetele internaţionale prezente la Milano Fashion Week s-a numărat şi frumoasa Adelina Pestriţu. Ea a mers în calitate de corespondent al Trend Prive Magazine, revistă editată şi tipărită în America, şi a impresionat cu ţinutele sale.

Timp de trei zile, Adelina Pestriţu a avut un program extrem de încărcat, schimbând ţinută  după ţinută pentru show-urile de designer la care îşi dorea să ajungă. "Milan Fashion Week este un spectacol, este o scenă pentru fashionul mondial. Este a două experienţă de acest gen pentru mine. Prima s-a desfăşurat la New York Fashion Week unde am fost extrem de încântată de Festival şi mi-am promis că voi reveni. Săptămâna modei desfăşurată la Milano este o reală plăcere vizuală şi nu numai. Toţi iubitorii de fashion printre care mă număr şi eu, pot asistă la cele mai ţări prezentări de modă din întreagă lume, cu manechine celebre şi personalităţi. Când am primit invitaţia celor de la revistă americană Trend Prive Magazine de a merge la MFW în calitate de corespondent al lor, am spus “da” din prima clipă, fără să stau prea mult pe gânduri. Am fost convinsă că voi putea să descopăr elemente fashion pe care le pot introduce în viitoarele outfit-uri şi mă pot pune la curent cu ultimele tendinţe.”, a declarat Adelina.

Adelina a avut-o alături în aventură fashion de la Milano şi pe stilistă să, Lucy Faur, alături de care a dezbătut fiecare prezentare, dar şi fiecare piesă de street style pe care au remarcat-o pe străzile împânzite de ţinute de revistă. “Ne-am programat totul la minut, însă câteva lucruri ne-au dat peste cap în drum spre Milano. Am fost la limită să pierdem avionul pentru că nu erau gata câteva ţinute pentru Festival şi a trebuit să stăm în aeroport să le aşteptăm. Practic am agitat tot echipajul aeroportului cu scopul de a reuşi să ducem la bun sfârşit "misiunea". După ce ne-am îmbarcat, am realizat mai aveam 2 minute şi avionul decola. Într-un final, ajunse la destinaţie, ne-am castumat de prima prezentare, şi anume Maryling, după care au urmat şi alte show-uri de modă. A două zi, ne-am trezit şi am început pregătirea pentru alte 4 show-uri.”