News

Cu cine a venit Ryan Gosling în locul Evei Mendes la Oscar!?

Cu cine a venit Ryan Gosling în locul Evei Mendes la Oscar!?

onstage during the 89th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 26, 2017 in Hollywood, California.

Unii dintre noi chiar am sperat că Ryan Gosling şi Eva Mendes vor sparge gheaţa la această ediţie a premiilor Oscar şi că se vor prezenta împreună, pe covorul roşu. Ryan a venit însoţit de o femeie a cărei identitate nu era cunoscută de nimeni. Toţi s-au întrebat unde e Eva. N-a fost, însă, să fie aşa cum ne-am dorit! Eva a fost de nevăzut, iar frumuşelul Ryan Gosling a sosit la braţul altei femeie. A fost şi aceasta o surpriză, mai ales că nimeni nu-i cunoştea identitatea femeii voluptoase care părea destul de apropiată de celebrul actor, care, anul acesta, se afla în calitate de nominalizat la Oscar.

Între timp, însă, misterul a fost desluşit, iar fanii pot răsufla uşuraţi să afle că femeia nu are nicio legătură amoroasă cu actorul şi că Eva este în continuare femeia ”vieţii lui”. Respectiva femeia este... sora actorului mai mare, Mandi Gosling. Iar Eva a rămas, cel mai probabil, să aibă grijă de cele două fetiţe ale cuplului.

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 26: Actor Ryan Gosling (L) and Mandi Gosling embrace during the 89th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 26, 2017 in Hollywood, California.  (Photo by Kevin Winter/Getty Images)
A venit însoţit de sora sa, Mandi Gosling.

Amintim că nu e prima oară când Ryan (36) vine însoţit de sora sa la evenimente de covorul roşu, ei fiind văzuţi împreună şi la Gotham Awards, în 2006, şi la Screen Actor Guild Awards, în 2008.

Şi Ryan Gosling n-a fost singurul star de la Oscaruri care a venit însoţit de o rudă. Şi Emma Stone l-a avut aproape pe fratele ei Spencer când a ridicat trofeul pentru cea mai bună actriţă în rol principal, la fel cum şi Dev Patel, nominalizatul la categoria ”cel mai bun actor în rol secundar”, a venit la braţ cu mama sa.

Continuăm să sperăm, aşadar, că într-o zi, Eva şi Ryan vor decide să apară în faţa tuturor fericiţi şi împreună.

foto: Getty