News

Cu cine se iubeşte Andreea Mantea. Cristi Mitrea a spus tot adevărul

Cu cine se iubeşte Andreea Mantea. Cristi Mitrea a spus tot adevărul

A încercat timp de cinci ani să îşi ţină iubitul acuns, dar Cristi Mitrea, tatăl copilului ei, a dat-o de gol.

Sportivul i-a mărturisit lui Cătălin Măruţă că l-a întâlnit pe bărbatul care o face acum fericită pe Andreea Mantea.

„L-am cunoscut şi pe actualul ei iubit, Valeriu Floricel, ne-am văzut de vreo două ori la Andreea acasă. N-am discutat prea multe! Ce era să discut cu el? Să-i spun că ce face cu el a făcut şi cu mine? Nu prea avem ce să vorbim. Nu sunt într-o relaţie bună cu Andreea acum! Noi ne facem viaţa un calvar.

A fost o vreme când eu nu-i răspundeam la telefon, apoi nu-mi răspundea ea. Am încercat de dragul copilului, dar nu merge”, a mărturisit Cristi Mitrea, în podcastul „Acasă la Măruţă”.

Luptătorul pare că regretă, într-un fel, participarea la Burlăciţa.

"Am fost la Burlăciţa şi întâmplarea a fost că nu am vrut să plec acasă. Mie îmi place să câştig, oriunde m-ai pune. M-am văzut cu 12 deştepţi acolo şi am zis că eu sunt cel mai deştept. Eu am plecat cu avionul şi am venit cu avionul. (n.r. râde) Da, a venit şi Andreea cu mine. De la un moment dat încolo, între noi doi a fost o relaţie serioasă.

Da, s-a născut şi un copil.  Avem un băiat. Sincer, pentru mine a fost tot timpul şi este un subiect sensibil, prin prisma a tot ceea ce am trăit eu în copilărie, prin cum s-au desfăşurat lucrurile, a situaţiei în care ne aflăm în momentul de faţă.

Da, îmi iubesc copilul foarte mult. Răspunsul la ”nu l-ai dorit” este faptul că alesesem să termin relaţia, eram plecat de ceva timp şi într-o zi am primit un mesaj în care mi s-a spus că Andreea este gravidă şi că indiferent de ce se va întâmpla între noi doi, ea va păstra copilul. Am fost împreună 6-7 luni. Nu am vorbit despre o familie atunci”, a povestit Mitrea.


 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările