Royals

Cu cine se iubeşte Prinţesa Beatrice, nepoata Reginei Elisabeta?

Cu cine se iubeşte Prinţesa Beatrice, nepoata Reginei Elisabeta? camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

La nunta surorii ei, Prinţesa Eugenie, toţi s-au întrebat dacă nu cumva Beatrice va veni şi ea însoţită. Dar nu, nepoata Reginei Elisabeta a sosit la capela St. George acompaniată doar de mama sa, neavând un iubit.

Acum, însă, lucrurile par să se fi schimbat. Potrivit presei internaţionale, Prinţesa Beatrice are un iubit şi lucrurile evoluează destul de repede între ei. Pe numele lui Edoardo Mapelli Mozzi, bărbatul de 34 de ani a cucerit-o pe prinţesa cu sânge albastru instant şi chiar a prezentat-o deja părinţilor lui.

Dar cine este acest Edoardo şi cum a apărut în viaţa Prinţesei Beatrice? Ei bine, Edoardo este un miliardar divorţat, care are un băiat în vârstă de doi ani, provenit dintr-un mariaj anterior. Cei doi s-au cunoscut cu o lună înainte de nunta lui Eugenie, însă Beatrice nu a vrut să pună o astfel de presiune pe o relaţie la început.

Suntem curioşi să vedem ce se întâmplă între ei pe viitor şi dacă Regina îşi va da acordul asupra relaţiei lor având în vedere că Edoardo e divorţat şi are un copil dintr-un alt mariaj. Totuşi, dat fiind faptul că suverana a acceptat-o pe Meghan, ea fiind la rându-i divorţată, dar şi a faptului că Beatrice e a opta în linia de succesiune la tronul britanic, probabil nu există vreun impediment în a-şi oficializa relaţia dacă e cazul.

Modifică Setările