News

Cu ea se iubeşte What’s Up după divorţul de Simina! Este cântăreaţă şi îl ştie pe artist de mai mulţi ani

Cu ea se iubeşte What’s Up după divorţul de Simina! Este cântăreaţă şi îl ştie pe artist de mai mulţi ani camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

La mijlocul lunii august, What’s Up şi soţia lui, Simina, anunţau că au decis să meargă pe drumuri separate, după o relaţie care durase aproximativ nouă ani.

Potrivit jurnaliştilor de la Click, What’s Up şi Simina au divorţat cu mai bine de două luni înainte de a anunţat public acest lucru, iar cântăreţul este implicat de o lună în altă relaţie. După ce în presă s-a aflat că iubeşte din nou, What’s Up a vrut să facă unele precizări, deoarece apăruseră şi articole în care se spunea că acesta şi-ar fi înşelat soţia.

„De peste două luni şi jumătate am terminat o relaţie de nouă ani şi de o lună simt că mi-am găsit jumătatea. Niciodată nu e prea devreme să te îndrăgosteşti. Rog presa să nu inventeze doar de dragul scandalului. M-am despărţit de Simina pentru că nu ne mai potriveam de o vreme bună, iar acum sunt îndrăgostit şi da, nu mă aşteptam nici eu să se întâmple atât de repede, important este că sunt bine şi viaţa merge înainte. Numai bine tuturor“, a fost mesajul postat de What’s Up pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by What's UP (@whatsup_uasap) on

Noua iubită a artistului este tot cântăreaţă şi l-a cunoscut pe What’s Up în urmă cu mai bine de un an, atunci când a lansat varianta live a piesei „Doare“, interpretată alături de o orchestră.

Pe numele ei Alice Badea, tânăra cântă la vioară, iar atât ea, cât şi What’s Up şi-au tatuat recent pe deget un fluture, pentru a simboliza dragostea lor.

Mai multe fotografii cu noua iubită a lui What’s Up pot fi văzute în GALERIA FOTO