Royals

Cu o floare nu se face primavară în viaţa lui Meghan! Reacţia ducesei la buchetul primit de la tatăl ei în ziua în care a împlinit 40 de ani

Cu o floare nu se face primavară în viaţa lui Meghan! Reacţia ducesei la buchetul primit de la tatăl ei în ziua în care a împlinit 40 de ani camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Thomas Markle i-a trimis un buchet de flori fiicei lui de ziua ei. Să fi fost de-ajuns acest gest pentru a îngropa securea războiului între tată şi fiică?

Thomas Markle susţine că i-a trimis Ducesei de Sussex un bughet de trandafiri, pentru a marca împlinirea a 40 de ani. Însă tot el declară că nu a primit din partea copilului său niciun „Mulţumesc!”. Cu alte cuvinte l-a ignorat complet. Trist, dar adevărat!

Socrul Prinţului Harry a declarat, pentru TMZ, că a trimis o duzină de trandafiri roşii cu doi trandafiri galbeni în mijloc, care să semnifice cei doi copii pe care-i are Meghan – Archie (2) şi nou-născuta Lilibet. Thomas a precizat, de asemenea, că buchetul respectiv a fost însoţit şi de o felicitare, pe care a scris: „Îţi urez «La mulţi ani!» şi zile mai senine!”

Cu ocazia interviului pe care l-a oferit celor de la TMZ, fostul operator de imagine de la Hollywood a adăugat că-şi doreşte să facă parte din viaţa nepoţilor lui, însă, în acelaşi timp, a declarat şi că e OK că Meghan nu i-a răspuns în niciun fel.

Modifică Setările