Lifestyle

Cu şi fără machiaj! Inna a apărut în faţa fanilor naturală. Are 33 de ani şi arată aşa

Cu şi fără machiaj! Inna a apărut în faţa fanilor naturală. Are 33 de ani şi arată aşa camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Are 33 de ani şi milioane de fani în lumea întreagă. Dar cum arată Inna naturală, nemachiată? A avut curaj şi a apărut aşa în faţa fanilor!

O vedem pe scenă, o vedem la TV sau pe reţelele de socializare şi ne mirăm cât de bine arată! Inna are 33 de ani şi se bucură de un succes enorm atât la noi în ţară, cât şi în străinătate. Dar cum e ea în viaţa de zi cu zi? 

A apărut pe coperta multor reviste, a făcut shootinguri inedite de modă, dar iat-o pe Inna naturală, aşa cum e ea dimineaţa, fără niciun pic de machiaj. Artista a uimit printr-o postare pe Instagram, un Instastory. S-a fotografiat la prima oră, nemachiată, imediat după ce s-a trezit. Nu are nicio imperfecţiune pe chip, niciun rid, arată foarte bine. Dar care este secretul ei? Apelează la medicul estetician ca alte celebrităţi?

Inna a fost sinceră şi într-un interviu a mărturisit că nu are nicio operaţie sau intervenţie estetică. E mulţumită de cum arată: "Nu am nicio operaţie estetică. Nu sunt împotriva lor câtă vreme te fac să te simţi mai bine şi sunt făcute cu măsură. Deocamdată, nu am considerat că este necesar să fac vreo intervenţie şi nici nu am ceva în plan în perioada următoare", a spus ea pentru Libertatea. Vezi imaginea cu Inna nemachiată în galeria foto.  

Foto: Facebook, Instagram

Modifică Setările