Vedete

Culisele separării! Andreea Marin, adevărul despre despărţirea de Tuncay: "S-a căţărat pe umerii mei"

Culisele separării! Andreea Marin, adevărul despre despărţirea de Tuncay: "S-a căţărat pe umerii mei"

Păreau să trăiască o dragoste frumoasă, dar fericirea lor a fost de scurtă durată. După trei ani de mariaj, Andreea Marinn şi Tuncay Ozturc şi-au îndepărtat paşii, Acum, prezentatoarea dă cărţile pe faţă.

La patru ani de la despărţirea, Andreea Marin vorbeşte despre unul dintre partenerii ei de viaţă, care ar fi profitat de rezonanţa numelui ei, iar cel vizat pare să fie Tuncay Ozturc.

„Toţi bărbaţii din viaţa mea m-au luat deja ca o femeie de carieră. Nu am avut mari probleme din cauza asta. Nici cele bune, nici cele rele nu s-au întâmplat din cauza carierei.

Nu au avut legătură cu asta. Ba chiar dimpotrivă, au ajutat pe unul dintre foştii soţi. Mă refer la cineva mai dornic să iasă în faţă, ca să spun aşa. Nu o putea face prin propriile forţe, aşa că a făcut-o căţărându-se pe umerii mei. Se întâmplă şi aşa ceva. Sunt şi relaţii în care nu observi că celălalt are un interes care întrece sentimentele. Ţi se pare normal până la un punct', a declarat Andreea Marin, conform wowbiz.

Prezentatoarea admite că are multă iubire de oferit şi îşi doreşte lângă ea un partener lângă care să crească.

„Nu am nicio problemă în a-mi arăta tandreţea, iubirea. Eu sunt eu, fac ceea ce simt. Îmi manifest tandreţea, dar cu respect faţă de cei din jur. Nu fac pe stradă ce fac în casa mea, în dormitorul meu. Sunt lucruri de bun simţ care ţin de educaţie. Cred în relaţiile în care simţi cum creşti alături de celălalt. Dacă asta nu se întâmplă, relaţia e disfuncţională.

Eu îmi doresc mereu să ştiu mai mult. Sunt o persoană curioasă, mă plictisesc dacă nu fac ceva. De aceea pentru mine este important să învăţ ceva de la partener, să descoperim împreună lucruri noi, să avem ce discuta. S-a întâmplat să vreau să învăţ lucruri din meseria partenerului. Vrei să te pricepi, să existe o cominicare între tine şi partener despre domeniul pe care îl iubeşte. Vrei să ai puncte comune', a mai spusAndreea Marin.

 

 

Modifică Setările