News

Culturistul Yuri Tolochko şi-a dus păpuşa gonflabilă care i-a devenit soţie la reparat: "Iubita mea s-a stricat"

Culturistul Yuri Tolochko şi-a dus păpuşa gonflabilă care i-a devenit soţie la reparat: "Iubita mea s-a stricat" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Nici relaţia lor nu e perfectă! Culturistul Yuri Tolochko e despărţit de soţia sa, păpuşa gonflabilă Margo! Se pare că această e la reparat! Nu poate aştepta prea mult după păpuşa lui sexuală, aşa că o înşală. 

Yuri Tolochko e cunoscut în lumea întreagă după ce a făcut furori pe Instagram cu pozele sale alături de iubita sa oficială: o păpuşă gonflabilă. Călătoresc împreună în toată lumea, se pozează în fel şi fel de ipostaze, unele dintre ele deocheate, dar iată că acum au trecut la un alt nivel al relaţiei lor neaşteptate şi...neobişnuite. În decembrie 2020 s-au căsătorit, au făcut nuntă mare, dar începutul anului 2021 i-a prins separaţi. 

Acesta a anunţat că şi-a dus păpuşa sexuală la reparat, Margo va lipsi din viaţa lui o perioadă: "Iubita mea s-a stricat. Acum, ea este în curs de a fi reparată. Se află în alt oraş momentan. Când se va recupera, va fi o binecuvântare pentru amândoi.". În acest timp, culturistul nu se abţine şi a declarat că îşi înşală soţia: "Probabil da, dar nu mai pot aştepta cât timp va mai sta ea în spital."

 

A  spus că este atras sexual de orice obiecte, chiar şi de mâncare. "Eu sunt capabil să admir obiecte, chiar şi mâncarea. Ele mă pot duce pe mine la orgasm."

Vrea să aibă mai multe soţii sau soţi

Culturistul a dezvăluit acum că Margo nu va fi singura lui parteneră. Se gândeşte chiar şi la relaţii cu bărbaţi: "Margo va fi cea mai în vârstă soţie a mea. Voi avea şi alte soţii mai tinere sau soţi. O respect pe Margo, o iubesc. Totodată, nu-mi voi cumpăra o altă păpuşă sexuală, ea va fi singura. Cu toate acestea, dacă cineva îmi dă o păpuşă gonflabilă de sex masculin, chiar o copie a mea, o să o accept. O să fie o plăcere să întreţin relaţii intime cu mine. Pentru moment, sunt în căutare de obiecte cu care să am parte de sex nebun.", a scris el pe Instagram

 

Yuri Tolochko, celebrul culturist care s-a căsătorit cu păpuşa lui gonflabilă. Zeci de persoane au participat la nuntă

În 2019 s-au logodit şi iată că acum au făcut celebra nuntă. Sunteţi martori la nunta neconvenţională dintre un culturist şi păpuşa lui gonflabilă. Pare că iubirea e mai presus de toate, chiar oară, nu? Celebrul culturist din Kazahstan s-a căsătorit în urmă cu câteva zile cu iubita sa, o păpuşă sexuală care i-a fost iubită timp de opt luni înainte a o cere de soţie, acum un an. Mirele a făcut furori la eveniment. A îmbrăcat un smoching negru şi papion, iar mireasa a uimit. Margot a fost îmbrăcată într-o rochie albă, cu un decolteu adânc, a avut şi voal pe cap, iar în mână un buchet superb de flori.

 

Mirele i-a pus pe deget inelul miresei sub privirile invitaţilor. La eveniment au participat zeci de persoane, prieteni ai culturistului care se pare că îş susţin pe acesta în relaţia lui. Cei doi miri au dansat în faţa tuturor celor care au participat la ceremonia tradiţională.

Foto: Instagram

Modifică Setările