News

Cum a aflat Mihai Petre că nu mai face parte din juriul "Românii au talent". Acesta vrea să facă în continuare televiziune

Cum a aflat Mihai Petre că nu mai face parte din juriul "Românii au talent". Acesta vrea să facă în continuare televiziune camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Mihai Petre nu mai face parte din juriul emisiunii "Românii au talent". El a dezvăluit acum cum a primit vestea, dar şi ce planuri are pentru viitorul său în televiziune. 

Mihai Petre a fost dat afară de la Pro TV, după mulţi ani în care a făcut parte din juriul emisiunii „Românii au talent”. Locul său a fost luat de Alexandra Dinu. 

"Am fost anunţat oficial de luni, iar vineri (9 octombrie) s-a comunicat. O aşa veste te ia întotdeauna pe nepregătite. Ştiam cu câteva zile înainte că exista intenţia de a se schimba sensul dinamicii la masa juriului, prin aducerea unei doamne sau domnişoare. Dar n-a fost sigur… Nu ţine de mine să judec asta, ştiu doar că asta s-a dorit. Aceasta a fost ideea principală, aceea de a obţine o altă dinamică şi de a stabili echilibrul acolo, în juriu.", a declarat Mihai Petre pentru click.ro. 

Coregraful a mai precizat că îşi doreşte să lucreze în continuare în televiziune, aşa că îşi caută un nou proiect. 

"Eu în momentul acesta sunt liber de contract şi analizez opţiunile pe care le am pentru a continua drumul în TV, pentru că vreau să fac în continuare televiziune, cred că am de spus câte ceva. Voi urmări cu drag emisiunea asta, pentru că este un format pe sufletul meu. Şi formatul în sine, şi echipa, şi staţia, îmi sunt dragi. Am rămas prieten cu toţi din echipă.", spune Mihai Petre.

El a mai adăugat că nu are ce să-şi reproşeze din punct de vedere profesional şi nu ştie de ce a fost îndepărtat de la „Românii au talent”.

"Nu ştiu ce au gândit alţii, dar pot să spun ce cred eu şi ce simt eu. Simt, şi asta mi-am propus întotdeauna, să fiu cât se poate de onest. Să exprim liber ceea ce gândesc şi să dau un feedback cât se poate de corect în contextul în care mă aflam, într-o competiţie de talente şi al unui show televizat. Întotdeauna, cu respect pentru concurent, şi întotdeauna având de-a face numai şi numai cu actul artistic prezentat şi nicidecum cu persoana pe care am avut o în faţă. Asta a fost filozofia mea, consider că nu am greşit cu nimic, nu am ce să-mi reproşez, sunt 100% împăcat, pentru că întotdeauna am încercat să dau un feedbak cât se poate de adevărat şi să ajut concurentul să reflecteze. În rest, speculaţii sunt. Îţi pot spune ce simt eu şi ce mi-am dorit în calitatea asta de jurat."

Foto: Facebook

Modifică Setările