Lifestyle

Cum a ajuns Cătălin Cazacu să lucreze cu pompierii: ''Nu mi-am dat seama că puterea furtunului este atât de mare''

Cum a ajuns Cătălin Cazacu să lucreze cu pompierii: ''Nu mi-am dat seama că puterea furtunului este atât de mare''

Astăzi, într-un nou episod al show-ului „CazaCu Muncă Grea” difuzat pe canalul de YouTube al Kanal D România, de la ora 17.00, îl veţi putea descoperi  pe Cătălin Cazacu într-o situaţie cu adevărat excepţională!

 Cătălin Cazacu a avut parte de o experienţă extraordinară, pe cât de emoţionantă, pe atât de dificilă, mai ales că imaginea pe care şi-o formase acesta  despre luptătorii cu flăcările era cea  idealizată, din filmele americane. Însă, adevăraţii pompieri l-au primit cu braţele deschise să vădă cum este o zi reală din viaţa lor. Chiar dacă nu a participat la stingerea unui incendiu adevărat, pentru că nu avea pregătirea necesară, Cătălin Cazacu nu a fost deloc menajat. 

  "Am făcut un antrenament complet, cu o butelie de oxigen în spate, mi s-a părut extraordinar de greu. Spre sfârşitul zilei mi-au făcut o farsă şi mi-au dat o alarmă, să sting un presupus incendiu. Nu mi-am dat seama că puterea furtunului este atât de mare încât a trebuit să mă ţină şi pe mine cineva. M-a izbit forţa apei. Mi se pare foarte palpitant, nu este o viaţă plictisitoare, este demn de laudă ce fac ei. Eu simţeam în timpul antrenamentului că nu mai pot, doream să renunţ şi mi-am dat seama că ei nu au această varianta când viaţa unui om depinde de ei. Salvarea vieţii omeneşti este cel mai important ghid pentru ei. Am fost impresionat să văd cum trec, în câteva zeci de secunde, de la starea de relaxare în cea de alertă, pregătiţi să facă faţă oricărei situaţii, atunci când a sunat alarmă de incendiu", a povestit Cătălin Cazacu.

 

 

Modifică Setările