Lifestyle

Cum a ajuns Florin Dumitrescu să câştige mai mulţi bani decât propria mamă. Se întâmpla în adolescenţa chefului

Cum a ajuns Florin Dumitrescu să câştige mai mulţi bani decât propria mamă. Se întâmpla în adolescenţa chefului

S-a îndrăgostit de bucătărie atunci când a înţeles că poate face din această pasiune o profesie pentru toată viaţa. Drumul a fost anevoios la început, dar munca era dublată şi de ceva câştiguri financiare, aşa că Florin Dumitrescu a înţeles că acesta era, cu adevărat, rolul lui.

“Întotdeauna am fost un tip destul de matur pentru vârsta mea. Am ales bucătăria doar din simplul motiv că era singura opţiune pentru o carieră lungă, până la 90 de ani. Când eram mic şi mă gândeam serios la viitorul meu, cântăream ce ar fi mai bine de făcut în viaţă, pentru toată viaţa, iar bucătăria mi s-a părut cea mai viabilă opţiune.

Am crescut profesional muncind foarte mult, încercând să învăţ cât de multă bucătărie se poate, într-un timp foarte scurt. La 17 ani deja lucram în două restaurante şi făceam şi şcoala de bucătari, iar foamea mea de cunoaştere şi recunoaştere profesională era foarte mare. Îmi doream foarte mult să devin şef-bucătar şi ştiam că doar făcând sacrificii voi reuşi. Iar sacrificiul meu cel mai de preţ au fost timpul liber şi adolescenţa, lucru pe care nu îl regret. Banii veneau, nu sunt un tip avid după câştigul financiar, dar eram plătit pe măsura timpului meu, a cunoştinţelor mele şi a vitezei. Eram un roboţel de bucătărie de mare viteză”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu pentru Libertatea.

Modifică Setările