Evenimente

Cum a ajuns Mircea Badea să fie arestat în Anglia: "După interogatoriu mi-au luat ADN-ul"

Cum a ajuns Mircea Badea să fie arestat în Anglia: "După interogatoriu mi-au luat ADN-ul"

A trăit multe momente spectaculoase în viaţa lui, dar episodul în care a ajuns să fie arestat în Anglia le întrece pe toate.  Mircea Badea pare să fi trecut în urmă cu ceva ani prin aventura vieţii lui.

 „Mie mi-au luat ADN-ul la un moment dat. Vă spun, aşa, pe scurt: pe mine m-au arestat odată în Anglia. Nu am povestit niciodată asta, nu e nimic teribil.
A venit SWAT Team să mă aresteze şi în vreo 12 ore s-a lămurit situaţia şi cu aceeaşi maşină m-au dus înapoi în aeroport. După interogatoriu mi-au luat ADN-ul şi a venit un cetăţean cu trusă specială. Îţi bagă pe interiorul obrazului un fel de periuţă cu care te râcâie un pic. Adică nu se ia aşa pur şi simplu. Nu, tăticule! Deschizi gura şi, pe interiorul obrazului, îţi ia cu o periuţă aspră”, a mărturisit Mircea Badea la Antena 3.

Deşi toată povestea aduce cu un scenariu de film, a fost doar o eroare.

 „Ca să nu fie teorii ale conspiraţiei: a fost o greşeală toată treaba din Anglia, dar s-a întâmplat dintr-o eroare la care eu am avut o contribuţie semnificativă. E spectaculos în sine, dar neimportant. După aia, de câte ori mă duceam la Londra, chit că era escală în Londra pentru că mergeam în SUA sau mă întorceam din SUA, toţi din delegaţia în care eram râdeau că ziceau că iar ajung la paşapoarte”, a adăugat Mircea Badea .

Comentarii

Modifică Setările