News

Cum a ajuns Whoppi Goldberg să aibă o relaţie cu Ted Danson. Cum au fost surprinşi de soţia actorului

Cum a ajuns Whoppi Goldberg să aibă o relaţie cu Ted Danson. Cum au fost surprinşi de soţia actorului camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

A început ca o furtună şi s-a sfârşit la fel. Scurta poveste de dragoste dintre Whoppi Goldberg şi Ted Danson în anii '90, în timpul producţiei „Made in America”, l-a costat pe faimosul actor căsătoria, reputaţia şi 30 de milioane de dolari.

Starul a fost îndrăgostit nebuneşte de soţia sa, Mary Steenburgen, în ultimii 25 de ani. Cu toate astea, viaţa lui Ted înainte de Steenburgen era diferită.

Înainte de acest mariaj, Ted Danson pierduse totul, se despărţise de familie şi succesul de odinioară era doar o amintire. În timpul ce filmau pentru producţia Made in America, Whoppi şi Danson s-au îndrăgostitit, iar relaţia de pe ecran a devenit una reală, publică şi şocantă.

 La acea vreme, Danson era căsătorit cu cea de-a doua soţie a sa, Cassandra "Casey" Coates, de 16 ani, şi aveau doi copii împreună. 

Coates şi Danson se căsătoriseră în 1977, după ce starul a renunţat la mariajul cu vedeta Randy Gosh. În 1979, la naşterea fiicei lor, în timpul travaliului, Coates a suferit un accident vascular cerebral care i-a lăsat întreaga parte stângă paralizată. 

Actorul spunea, chiar şi zece ani mai târziu de la incident, că păstrează jurământul căsătoriei: „Suntem total dedicaţi unul faţă de celălalt. Ideea că am mai multe relaţii îmi încurcă mintea”.

Danson s-a răzgândit însă. Povestea lui cu Goldberg s-a transformat în cea mai comentată aventură din istoria Hollywoodului. Actriţa era singură în acel moment, după divorţul din 1988 de al doilea soţ, directorul de film, David Claessen.

Lucrurile s-au stricat rapid. Coates a cerut divorţul după ce a decis să-i facă o surpriză soţului pe platoul de filmare „Made in America” şi i-a văzut pe Danson şi Goldberg făcând o plimbare romantică prin pădure. 

Divorţul lor este considerat unul dintre cele mai scumpe din istoria Hollywoodului. Danson nu a prevăzut că trădarea îl va costa atât de mult: „Aventura lor era publică şi nu avea nicio şansă să se lupte cu Casey pentru asta”, spune o sursă. “Dar nu se aştepta să primească o lovitură financiară atât de mare” .

De asemenea, Coates a câştigat custodia celor doi copii ai lor, alături de o sumă enormă de 30 de milioane de dolari.

Povestea dintre Goldberg şi Danson nu a durat mult. După 18 luni, cei doi s-au despărţit.

La două zile după ruptură, reprezentanţii perechii au citat persecuţia neîncetată exercitată de paparazzii ca fiind cauza destrămării cuplui Goldberg şi Danson.

„A fost foarte dureros, iar pierderea prieteniei sale doare foarte mult”. Acţriţa de la Hollywood a menţinut relaţii bune cu aproape fiecare bărbat cu care a ieşit, cu excepţia lui Danson, care tăiat toate legăturile.

După despărţire, Ted a cunoscut-o pe actuala soţie, Mary Steenburgen, care îl admira de departe. Steenburgen a spus că obişnuia să urmărească  „Cheers” pentru că îi dădea o stare bună după divorţ.. 

Atât Steenburgen, cât şi Danson trecuseră printr-o despărţire, aşa că şi-au oferit sprijin reciproc.Cei doi s-au căsătorit în 1995 şi sunt împreună de atunci. 

Goldberg s-a căsătorit cu al treilea soţ, Lyle Trachtenberg, la un an după despărţirea de Danson. 

Ultima căsătorie s-a încheiat un an mai târziu şi de atunci Goldberg nu a mai bifat niciun mariaj, deoarece căsătoria nu se potriveşte stilului ei de viaţă. 

Într-un interviu pentru The New York Times, ea a spus că se simte bine singură, că a încercat să-şi împărtăşească viaţa cu altcineva, dar acum preferă să fie aşa.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările