News

Cum a apărut Alessandra Stoicescu la Antena 1 după două săptămâni de izolare. A stat în aceeaşi casă cu soţul şi fiica, ambii infectaţi cu coronavirus

Cum a apărut Alessandra Stoicescu la Antena 1 după două săptămâni de izolare. A stat în aceeaşi casă cu soţul şi fiica, ambii infectaţi cu coronavirus camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Alessandra Stoicescu a revenit la pupitrul Observatorului după două săptămâni de izolare. Soţul şi fiica ei au fost infectaţi cu coronavirus, iar ea a stat în aceeaşi casă cu ei. Cum s-a prezentat vedeta pe post, la Antena 1? 

Pe 18 decembrie, Sandra Stoicescu a anunţat că intră în izolare, că nu o să o mai vedem la Antena 1. Atunci a aflat că soţul ei este infectat cu coronavirus, testul ei fiind negativ: "Şi a venit şi acel moment. Începând de astăzi sunt ceea ce, sec şi impersonal, numim de 10 luni: contact direct. Sergiu, soţul meu, a primit un rezultat care certifică ceea ce ştiam despre el de când îl cunosc: că este pozitiv. Eu, că doar nu degeaba lucrez la ştiri, sunt negativă însă regulile sunt reguli pentru toată lumea: sunt contact direct deci ne izolăm împreună, ca familie. E poate un semn al destinului că, după un an nebun cum nu am mai trăit niciodată, sărbătorile chiar sunt un moment care trebuie trăit în familie, alături de cei mai dragi oameni. Izolarea fizică nu înseamnă decât lipsa contactului cu cei din afară familiei noastre. Voi rămâne conectată la tot ceea ce înseamnă ştirile zilei, voi continuă acest minunat demers numit Ajut Eu până la final şi, cu ajutorul celeilalte familii ale mele, [Observator] voi rămâne #deneoprit în ceea ce priveşte meseria mea de jurnalist."

Ulterior, prezentatoarea de la Antena 1 a dezvăluit că şi fiica ei de nici doi ani avea simptome: "Şi Sara şi Sergiu au testele pozitive. Sara a făcut puţin de febră aseară, un 38 cu 7. Spun asta pentru mamele care mă urmăresc. Alte simptome nu au fost. E mârâită, e somnolentă, febră atunci, în rest n-a mai făcut. (…) Stau aşa, cu mască, ca să pot să am grijă de ei, chiar dacă la un moment dat probabil că şi eu voi fi pozitivă. Cred că vă daţi seama că e greu să te izolezi de un copil de 1 an şi mai puţin de 5 luni. Grele zilele astea, dar şi frumoase. Stăm împreună. Sper să nu aibă Sara alte simptome."

Iată că în a şasea zi din 2021, Sandra Stoicescu a revenit la pupitrul Observatorului de la Antena 1, de la ora 19.00. Şi ea şi familia sunt în regulă, micuţa este energică, şi-a revenit, la fel şi soţul care nu mai are dureri musculare sau alte simptome specifice. Chiar dacă a stat în casă cu ei, prezentatoarea se pare că nu s-a infectat, testele ei au fost negative. 

Aşadar, acum o vedem din nou la Antena 1. Pe 6 decembrie a demonstrat că este într-o formă foarte bună, a apărut cu zâmbetul pe buze, foarte energică şi dornică să facă ce iubeşte cel mai mult: să aducă în faţa telespectatorilor ştirile momentului.

Pentru revenirea ei, Alessandra Stoicescu a mers la coafor, s-a vopsit, s-a tuns, şi-a aranjat părul atent, a optat chiar şi pentru un machiaj discret, care o prinde tare bine. A îmbrăcat o rochie bordo, în contrast cu nuanţa părului. Priviţi apariţia ei în galeria foto!

Foto: Facebook, Captură Antena 1

Modifică Setările