News

Cum a arătat Celine Dion la o nouă ieşire cu presupusul iubit?

Cum a arătat Celine Dion la o nouă ieşire cu presupusul iubit?

Celine Dion and her dancer Pepe Munoz leave the Royal Monceau hotel and visit the salons of the "Schiaparelli" store on Place Vendôme in Paris, France on August 1, 2017. Celine Dion's twins Eddy and Nelson leaving the Royal Monceau hotel in Paris, France on August 1, 2017.

Ref: SPL1547622 010817
Picture by: Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

O nouă zi, o nouă ţinută spectaculoasă pentru Celine Dion, la o ieşire în Paris, acolo unde canadianca este rezidentă pe timpul turneului ei european. De data aceasta, Celine a ales o rochie de inspiraţie boemă, care aminteşte de curtea regală de pe vremea lui Ludovic, Regele Soare. Celine Dion şi Pepe Munoz Cântăreaţa şi dansatorul sunt inseparabili Ţinuta extravagantă este, cu siguranţă, pe gustul noului ei stilist, Law Roach, cel care se ocupă de transformarea vestimentară a artistei din ultima perioadă.

Interesant este că şi la această nouă ieşire din Hotelul Royal Monceau din Place Vendome, Celine a fost însoţită de umbra ei din ultimul timp, dansatorul spaniol Pepe Muñoz, în vârstă de 32 de ani.

Despre cei s-a tot scris că formează un cuplu, dat fiind că Celine şi Pepe sunt inseparabili şi nu se sfiesc să apară împreună peste tot, în Paris, însă atât cântăreaţa, cât şi dansatorul au negat relaţia amoroasă.

Cei doi se cunosc, într-adevăr, de pe vremea în care trăia soţul lui Celine, Rene Angelil, însă pretind că nu sunt nimic altceva decât nişte prieteni apropiaţi.

Foto: Splash News