Evenimente

Cum a arătat Paştele familiei Trump? Bunicul Donald a fost înconjurat de nepoţi la reşedinţa lui din Florida

Cum a arătat Paştele familiei Trump? Bunicul Donald a fost înconjurat de nepoţi la reşedinţa lui din Florida camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

E clar că s-au mai liniştit apele în sânul fostei familii prezidenţiale.

Ieri, Donald şi Melania Trump şi numeroasa lor familie au sărbătorit Paştele catolic în Florida, la reşedinţa lor devenită locuinţă permanentă de la Mar-a-Lago. Fostul cuplu prezidenţial a participat, mai întâi, la slujba de Paşte de la o biserică din Palm Beach, acolo unde prezenţa lor a fost aplaudată de ceilalţi credincioşi. 

După slujbă, soţii Trump au revenit la reşedinţa de la Mar-a-Lago, acolo unde fostul preşedinte a petrecut timp de calitate alături de numeroşii lui nepoţi. Micuţii Trump au participat la tradiţionala vânătoare de ouă de Paşti, desfăşurată în vasta grădină a proprietăţii, alături de alţi zeci de copii.

Fiul lui Donald Trump, Don Jr., a postat pe Instagram numeroase filmuţele şi fotografii de la sărbătoarea pascală a familiei Trump, semn că aceasta trece printr-o perioadă de armonie, după agitatele alegeri din noiembrie anul trecut. 

Lui Donald Trump Jr. şi celor cinci copii ai săi i s-au alăturat fratele Eric şi soţia sa, Lara, cu cei doi copii ai acestora. "Paştele cu bunicul. Sper că aţi petrecut toţi de minune", a scris fiul cel mare al lui Trump pe contul lui de Instagram. 

Comentarii

Modifică Setările