News

Cum a descoperit o femeie, a doua zi după nuntă, că soţul ei are o altă relaţie. Povestea dura de opt luni

Cum a descoperit o femeie, a doua zi după nuntă, că soţul ei are o altă relaţie. Povestea dura de opt luni

Aubry Lyn tocmai îşi sărbătorise nunta cu Justin Unfred când a primit un mesaj pe Facebook de la o persoană necunoscută. Acesta pretindea că este fiica femeii care se întâlnea cu soţul ei de opt luni. Aubry, în vârstă de 41 de ani, a fost devastată şi a cerut dovezi ale relaţiei lor.

Femeia i-a trimis capturi cu conversaţiile despre sex ale celor doi. Înarmată cu aceste dovezi, s-a confruntat cu Justin, iar acesta a recunoscut că avea de opt luni o aventură cu o altă femeie. Ba mai mult, Aubry a descoperit că i-a trimis mesaje chiar în ziua nunţii lor.

Aubry locuieşte în continuare cu noul ei soţ, dar a solicitat anularea mariajului. Aubry, un terapeut din Vernal, Utah, SUA, a spus: „Sunt devastată. ‘Simt că m-a păcălit să mă căsătoresc cu el când se vedea cu altcineva în spatele meu”.

'N-am avut nici o idee. Se purta minunat cu mine. Îmi trimitea mereu texte pline de iubire. Îşi cere iertare acum, dar nu cred că putem rezolva problema”. Perechea s-a întâlnit într-un bar în august 2018 şi s-au îndrăgostit imediat. „A fost intens, exista atâta chimie”, a spus ea. „Era ca un basm”.

Justin divorţase de fosta soţie şi îşi petrecea deseori weekend-urile mergând să-şi vadă copiii.

În februarie 2019, Aubry a primit un telefon de la cea mai bună prietenă a ei, care i-a spus că Justin are o altă prietenă şi un copil. „L-am confruntat şi el a recunoscut’’ Aubry a reuşit însă să-l ierte pe Justin: „Era atât de convingător. Am reuşit să mergem mai departe şi el a încheiat-o cu femeia respectivă”.

Ba mai mult, în octombrie 2019 a cerut-o în căsătorie „Am ezitat puţin, deoarece fusesem deja căsătorită de trei ori, dar era uimitor pentru mine”, a spus ea.

Aubry nu se grăbea, dar Justin o împingea să stabilească o dată. „Îşi dorea să facem asta cât mai repede”, a spus ea. „Îmi promitea luna de pe cer şi tot spunea că lucrurile vor fi mai uşoare odată ce vom fi căsătoriţi. La 7 ianuarie 2021, cuplul s-a căsătorit într-o capelă din Las Vegas, Nevada, SUA, cu doar un martor. În seara următoare, Aubry a primit pe telefon un mesaj. „Bărbatul cu care urmează să te căsătoreşti se întâlneşte cu mama mea”, îşi aminteşte Aubry. „Justin era chiar lângă mine, aşa că i l-am arătat, iar el a negat. Nu ştiam ce să cred, aşa că am cerut dovezi”.

Străina a trimis capturi cu conversaţiile dintre soţul ei şi o altă femeie, susţine ea. „Erau de natură sexuală şi chiar vorbiseră în ziua nunţii noastre. Am am ţipat la el şi mi-a aruncat berea în faţă. Şi eu am scos inelele şi le-am aruncat pe podea. Apoi m-am plimbat cu un Uber ore în şir, plângeam. Eram zdrobită şi jenată. Familia şi prietenii mei mi-au spus că ceva nu este în regulă, dar el mă fermecase”. Aubry a aflat că Justin şi prietena lui aveau o relaţie de opt luni. Acum, Aubry a cerut anularea căsătoriei, dar nu ştie dacă să-l părăsească sau nu pe Justin Perechea locuieşte încă împreună. „A fost foarte greu”, a spus ea.

„Dacă nu ar fi copiii, ar fi mai uşor să plec. De atunci îşi cere iertare, şi pare sincer, dar nu ştiu dacă spune adevărul. Sunt devastată. ”Justin a spus:„ Văd toată această poveste ca pe un eşec. Sunt foarte supărat pe alegerile pe care le-am făcut. O iubesc şi vreau să lucrăm pentru mariajul nostru”.

 

 

 

 

 

Comentarii

Modifică Setările