News

Cum a devenit cunoscută Ştefania, iubita lui Speak? A plecat din Galaţi şi a "gustat" celebritatea la Bucureşti

Cum a devenit cunoscută Ştefania, iubita lui Speak? A plecat din Galaţi şi a "gustat" celebritatea la Bucureşti camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Ştefania apare acum săptămânal la TV, în emisiunea Asia Express, alături de iubitul ei, Speak. Dar cum a devenit ea cunoscută publicului larg? 

Până acum aproximativ 5 ani, Cristina Ştefania nu cunoscuse celebritatea de care se bucură acum. Încă se concentra la studiile sale, la liceu, la examenele maturităţii. Aceasta s-a născut în Galaţi şi a învăţat la Liceul de Arte «Dimitrie Cuclin».

Mereu a avut cuvinte de laudă la adresa părinţilor ei care au crescut-o înconjurată de foarte multă dragoste: "Sunt singură la părinţi, deoarece eram foarte posesivă cu părinţii mei. Dorinţa de a fi singură la părinţi îmi aparţine, iar ei au respectat asta", declara ea, în urmă cu ceva timp. 

Cristina Ştefania s-a mutat la Bucureşti în 2015

Dansul a fost şi este marea ei pasiune şi aşa a luat decizia. Cristina Ştefania s-a mutat în Bucureşti în anul 2015. Muncitoare, ambiţioasă, ea a reuşit să lucreze cu cei mai cunoscuţi coregrafi din România, având şi colaborări cu artişti consacraţi, precum INNA, în videoclipul Ruleta. Ea a mai dansat şi în proiectele lui Smiley, Randi şi Elena Gheorghe.

 

Speak a lansat-o în industria muzicală

Publicul a cunoscut-o iniţial ca dansatoare, dar ea are şi talent în muzică! Relaţia de iubire cu Speak poate că a fost o bună rampă de lansare pentru ea în industria muzicală. Cântăreţul i-a auzit vocea şi, la insistenţele lui, ea a lansat şi prima piesă. 

Melodia «Drinking about you» e piesa care i-a adus notorietate tinerei artiste.

 

Cum arăta Ştefania înainte de intervenţiile estetice

Are 23 de ani şi nu s-a ferit niciodată să recunoască că a mai vizitat cabinetul medicului estetician. A apelat la ajutorul doctorului pentru o de mărire a buzelor cu acid hialuronic sau o rinoplastie? Parcă nu mai contează aşa de mult atunci când Cristina Ştefania urcă pe scenă sau apare la TV şi aduce zâmbetul pe buze tuturor. Priviţi în galeria foto o imagine cu Ştefania din adolescenţă.