News

Cum a fost cucerită Maria Sharapova de Alexander Gilkes: „Am spus «Da!» încă din prima zi în care ne-am cunoscut!“

Cum a fost cucerită Maria Sharapova de Alexander Gilkes: „Am spus «Da!» încă din prima zi în care ne-am cunoscut!“

El, prietenul Prinţului William şi fostul şef al Prinţesei Eugenie, iar ea, cea mai bună rusoaică din tenis. Premisele perfecte ale unui mariaj de excepţie pentru cei doi proaspăt logodiţi!

Deţinătoarea a cinci Grand Slam-uri îşi începuse 2020 în cel mai prost mod cu putință– accidentatăși cu o uzurăfizicăși psihicăatât de mare, ce a determinat-o, în februarie, să-și încheie carie­ra sportivă după28 de ani petrecuţi pe terenul de tenis. Dar Maria (33) a reuşit să termine anul în cea mai fericită ipostază – aceea de viitoare soţie a unui om de afaceri cu relaţii la cel mai înalt rang. Alexander (41), iubitul fostei sportive din ultimii doi ani şi ceva, şi-a luat inima-n dinţi şi a cerut-o în căsătorie pe Sharapova pe 17 de­cembrie 2020. „Am spus «Da!» încă din prima zi în care ne-am cunoscut!“, a anunţat ea logodna pe Instagram. „Mulţumesc că m-ai făcut un tip foarte, foarte fericit!“, i-a răspuns el tot online. Iar nunta dintre frumoasa tenisului mondial şi unul dintre cei mai râvniţi şi mai bine cotaţi bri­tanici se anunţă a fi unul dintre cele mai spec­taculoase evenimente care vor urma!

Maria, alintată Masha, dădea semne că era pregătită să devină mamă şi, eventual, soţie, de ceva timp încoace, doar că aştepta momen­tul oportun. Sau bărbatul care să-i îndeplineas­că asemenea dorinţe. Crescută fără mamă încă de la şase ani, când s-a mutat doar cu tatăl ei în America, Sharapova nu şi-a dorit niciodată să îmbine cariera sportivă cu maternitatea: „Asta ar însemna să mă împart între tenis şi copil şi să nu mă dedic niciunuia 100%, ceea ce n-aş suporta.“ După ce şi-a pus racheta de tenis în cui şi-a primit şi inelul de logodnă de la Alexan­der, nimic n-o mai poate opri pe Masha să-şi vadă visul cu ochii. Iar viitorul tată al copiilor ei nici că putea fi o alegere mai bună! Gilkes e un om de afaceri britanic, stabilit în New York, cu nişte relaţii de invidiat.

Deţinătorul mai multor galerii de artă a fost coleg cu Prinţul William la colegiul Eton şi-a rămas, şi-n zilele noastre, în relaţii extrem de bune cu acesta şi cu alţi membrii ai familiei regale britanice. Prinţesei Eugenie, verişoara lui William, i-a dat chiar un job de manager pe licitaţii într-una dintre companiile lui, iar nepoata Reginei Marii Bri­tanii a muncit pe brânci pentru el timp de doi ani, între 2013-2015. Angajata lui regală şi sora ei, Prinţesa Beatrice, au participat la nunta fas­tuoasă a lui Alexander cu designerul britanic Misha Nonoo, din Veneţia, în 2012. Iar fosta lui soţie e nimeni alta decât una dintre cele mai bune prietene ale lui Meghan Markle şi per­soana care i-a făcut cunoştinţă fostei actriţe hollywoodiene cu Prinţul Harry. Ce lume mică, nu? Şi absolut fabuloasă! Dar, hei, logodnica lui Alexander nu e nici ea mai prejos, doar ajun­sese şi ea până în pragul altarului. Alături de Sasha Vujacic. Cum care Sasha Vujacic? Jucă­torul de baschet sloven cu care a avut blondina o idilă între 2010 şi 2012. După ruperea logod­nei, blondina şi-a încercat norocul cu Grigor Dimitrov, tenismenul bulgar care a fost, la un moment dat, logodit cu Nicole Scherzinger, dar nu înainte de a-i cunoaşte îndeaproape pe producătorul american şi fostul iubit al lui Britney Spears, Charlie Ebersol, şi pe jucătorul american de tenis Andy Roddick, fostul parte­ner al lui Mandy Moore.

Până şi Adam Levine a încercat s-o cucerească pe una dintre cele mai frumoase sportive din lume şi a reuşit, dar doar preţ de câteva ore, cât a ţinut prima şi ul­tima lor întâlnire amoroasă, cândva prin 2005. Ei bine, dintre toţi aceşti pretendenţi ea l-a ales pe cel mai bun prieten al viitorului rege britanic. Pe unul dintre cei mai râvniţi burlaci din Marea Britanie. Pe fostul şef al nepoatei Reginei. Nu degeaba a plecat Sharapova din­tr-un mic oraş industrial din Siberia, cu numai 700 de dolari în buzunar, şi-a declanşat Maria Mania, în anii 2000, în Statele Unite, după ce o învinsese pe Serena Williams la Wimbledon când avea numai 17 ani! Ştie ea ce face. A dat un rever destinului potrivnic de nu s-a văzut. Puternică şi perseverentă, fosta campioană a putut trece chiar şi peste cea mai dură lovitură primită în cariera sa sportivă, când a fost sus­pendată, în 2016, după ce fusese descoperită dopată. În acea pauză de 15 luni, când întreaga omenire era cu ochii şi degetul arătător spre ea, Maria n-a plâns în pumni. Dimpotrivă. A făcut un curs de management sportiv la Har­vard şi şi-a extins brandul cu un nou business, Sugarpova, o companie de dulciuri la care lu­crează cu drag şi poftă şi-n prezent. Nu de­geaba a fost numită, 11 ani la rând, Cel mai bine plătită atletă feminină din lume!

Deţinătoarea unei averi de 200 de milioane de dolari a ştiut întotdeauna cum să iasă pe plus. Fie pe plan profesional, când şi-a crescut profitul cu con­tracte substanţiale din publicitate, fie în viaţa sentimentală. L-a ochit pe Alexander Gilkes ca posibil partener pe viaţă şi bine a făcut! Indi­vidul s-a prezentat în genunchi în faţa ei cu diamantul mult visat, în valoare de 330.000 de euro, fără s-o lase să aştepte la nesfârşit. „2020, mi-ai oferit curajul să renunţ la carieră, la singura viaţă pe care o cunoşteam... Şi mi-ai oferit cadoul de-a mă trezi în fiecare dimineaţă alături de cel mai bun prieten“, conchide, feri­cită, Sharapova în postarea sa din prima zi a lui 2021.

 

Modifică Setările