Royals

Cum a fost implicată fosta bonă a lui William şi-a lui Harry în divorţul părinţilor acestora? Diana o suspecta că e amanta lui Charles

Cum a fost implicată fosta bonă a lui William şi-a lui Harry în divorţul părinţilor acestora? Diana o suspecta că e amanta lui Charles camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Fosta bonă a Prinţilor William şi Harry va primi despăgubiri după ce a fost implicată într-un scandal care a urmat despărţirii Prinţesei Diana de Prinţul Charles.

Ei bine, celebrul reporter BBC Martin Bashir a făcut publice informaţii false cum că aceasta, pe numele ei Tiggy Legge-Bourke, ar fi rămas însărcinată cu Prinţul Charles. Mai mult, acesta ar fi falsificat o chitanţă a unei proceduri de avort şi i-ar fi spus Dianei că soţul ei este îndrăgostit de bona copiilor şi că aceştia au petrecut o vacanţă în doi timp de două săptămâni.

Motivul lui Bashir? Să o facă pe Diana să se răzbune pe Charles şi să-i acorde celebrul interviu exploziv din 1995, în care a făcut dezvăluiri despre mariajul regal.

O sursă a declarat pentru publicaţia The Telegraph că postul BBC, care a difuzat interviul, a considerat că Tiggy a fost implicată pe nedrept în acest scandal şi că urmează să îi plătească despăgubiri în valoare de circa 190.000 de dolari pentru suferinţa ei. În acea vreme, nu numai că Diana a crezut că bona a rămas însărcinată cu copilul lui Charles, ba chiar a devenit obsedată din această cauză, crezând că cei doi s-au înţeles să scape de ea.

Tiggy a fost angajată de Charles ca bonă a copiilor lui în anul 1993, la puţin timp după ce el şi Diana s-au despărţit. Aceasta a devenit foarte apropiată de familia regală, ba chiar obişnuia să se alăture acesteia în vacanţe.

În noiembrie 2020, postul BBC a anunţat că face o investigaţie independentă legată de metodele folosite de Bashir pentru a o convinge pe Diana să îî acorde acest interviu, concluzia fiind că acesta s-a folosit de echilibrul emoţional fragil al prinţesei pentru a-şi duce planul la bun sfârşit.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările