Agenda

Cum a fost primul episod din Exatlon 2? De ce a plâns What’s UP?

Cum a fost primul episod din Exatlon 2? De ce a plâns What’s UP?

Aseară, a început al doilea sezon al reality show-ului Exatlon, difuzat pe Kanal D, unul care a înregistrat, deja, episoade dramatice, ca urmare a încleştării dintre Faimoşi şi Războinici.

Spiritele s-au încins încă de la prima ediţie a show-ului, iar primele obstacole le-au pus deja probleme serioase concurenţilor. În plus, câteva dintre surprizele noului sezon au fost comunicate de Cosmin Cernat, prezentatorul şi comentatorul show-ului: trasee cu grad de dificultate mult mai mare decât în sezonul precedent, care deja au făcut şi primele victime, o nouă modalitate de eliminare din concurs, exclusiv prin proba sportivă, şi faptul că una dintre cele mai importante bătălii va fi cea pentru vilă - spaţiul confortabil, plasat într-un peisaj fabulos, luând locul fostei case.

Aseară, în confruntarea pentru vilă, Războinicii au câştigat detaşat, tot ei câştigând şi premiul constând în momente de relaxare, cu popcorn şi film.

La capitolul drame, trebuie amintit că războinicele Naomi Muscă şi Beatrice Olaru au trecut prin momente de panică în piscină şi a fost nevoie de intervenţia salvamarilor pentru a le scoate în siguranţă din apă.

Artistul What’s UP a trecut şi el prin momente delicate aseară. Starul nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile, starea lui fiind zdruncinată atât de impactul cu primul traseu, extrem de dificil, dar şi de conflictul verbal cu Iulian Pîtea, sportivul din echipa Războinicilor.

Ţi-au atras atentia colegii să nu ne mai înjuri”, i-a spus o războinică lui What’s Up. „Nu te înjur. El m-a îngânat în timp ce eu cântam şi îmi susţineam coechipierul”, a replicat artistul, făcând referire la un gest al lui Iulian, antrenorul de schi de la echipa Razboinicilor.

Ai interpretat-o greşit. Nu a fost nimic cu răutate. Pur şi simplu, la noi nu se strigă nimic, voi strigaţi, mi s-a părut un vibe pozitiv, am zis "Hai să fac şi eu chestia asta". Te-ai super enervat, te-ai întors la mine şi mi-ai arătat un gest obscen. Mi-am cerut şi scuze, îmi pare rău, nu se mai repetă”, a povestit şi Iulian.

În această seară, de la 19:30, urmează un nou episod plin de tensiune.