Love Story

Cum a început povestea dintre Eugen Cristea şi Cristina Deleanu. Ea era căsătorită când s-au întâlnit. “Insatisfacţia aceea pe care o aveam mi-a dat voie să mă îndrăgostesc de altcineva”

Cum a început povestea dintre Eugen Cristea şi Cristina Deleanu. Ea era căsătorită când s-au întâlnit.
“Insatisfacţia aceea pe care o aveam mi-a dat voie să mă îndrăgostesc de altcineva”

Sunt de 34 de ani împreună şi îşi trăiesc iubirea cu graţie şi cu aceeaşi tandreţe ca la început. Eugen Cristea a văzut-o pentru prima oară pe Cristina Deleanu la Iaşi, pe o scenă de teatru. El avea 12 ani, ea 23. Îşi aminteşte că a admirat-o pentru frumuseţea ei şi a lăsat timpul să se aşterne. Ani mai târziu destinul i-a adus din nou împreună.

Când a reîntâlnit-o, ea era soţia prietenul lui, actorul Matei Gheorghiu. „Mai intai am fost prieteni de familie. Matei l-a agreat de la bun început şi mi-a spus:<<A venit un băiat simpatico>>. Eugen a venit adesea la noi în casă, am fost plecaţi împreună în concedii. Daca nu am fi început să jucăm împreună, nu cred că s-ar fi declanşat ceva între noi. Însă când am început să jucăm, s-a declanşat deodată ceva ce nu credeam că e posibil între noi, o scanteie, apoi un foc…”, mărturisea actriţa pentru Revista Tango.

Mânată de o dragoste puternică, Cristina decide să renunţe la cel cu care îşi împărţea viaţa de 17 ani.

„A trebuit să fiu tranşantă, nu am avut de ales, dar nu a fost uşor. Între noi este şi o diferenţă de vârstă de 11 ani… E o cifra, totuşi. Atunci când s-a întâmplat să doresc să fiu lângă Eugen, eu am încheiat orice alte lucruri, orice alte relţii. Despărţirea nu a fost o decizie uşoară, dar eu am luat-o. Am fost tranşantă, în primul rând, cu sufletul meu, lucru care n-a fost tocmai comod. O recunosc şi acum, am recunoscut-o şi atunci. Pentru că şi aceea fusese viatţ mea, si m-a costat decizia pe care am luat-o. Nu poti nici să negi, nici să renegi ce-ai trăit. Trecuseră 17 ani, o bucată de pâine, dar se acumulaseră nişte neajunsuri, mici neîmpliniri care, în timp, s-au aglomerat. Insatisfacţia aceea pe care o aveam pe dinauntru mi-a dat voie să mă îndrăgostesc de altcineva”, mai spune Cristina.

S-au descoperit treptat şi s-au căsătorit după 18 ani de iubire neconstrânsă. Astăzi sunt totul unul pentru celălalt, sunt protagoniştii unui vis fără început şi sfârşit.

 

Modifică Setările