Lifestyle

Cum a început relaţia dintre Keo şi Misty. "Aveam 17 ani la vremea aceea. El a făcut primul pas"

Cum a început relaţia dintre Keo şi Misty. "Aveam 17 ani la vremea aceea. El a făcut primul pas"

Când s-au cunoscut, el trăia o poveste cu Andreea Bălan, iar ea era implicată într-o relaţie. La început au trăit o iubire interzisă, dar, într-un final au decis să rămână împreună. Astăzi, Keo şi Misty au familia la care au visat.

”Eram puştoaică, aveam 17 ani la vremea aceea şi jucam într-un serial pentru un post de televiziune. Am fost invitată la o emisiune şi acolo era şi Keo, care cânta. Mai mult, pot să spun că a făcut primul pas, eu n-aş fi îndrăznit. La un moment dat l-a trimis pe toboşarul lui de la vremea aceea să-mi ceară numărul lui de telefon. Îl ştiam pe Keo, eram fană! Toată lumea îl ştia pe bărbatul misterios venit de la Geneva, eram îndrăgostită." a dezvăluit Misty pentru Antena Stars.

Blonda recunoaşte că a stat puţin pe gânduri dacă să îi dea numărul sau nu, dar, într-un final, a acceptat. “Am ieşit, am luat masa în oraş şi aşa a început povestea. Cel mai mult m-a atras telentul lui muzical şi pasiunea lui pentru muzică. Este singurul artist care are un univers al lui şi numai al lui, propriu şi aparte”, a mai spus ea pentru Antena Stars.

 

Modifică Setările