News

Cum a reacţionat Marlene Dietrich când a aflat că fiica ei de 13 ani a fost abuzată sexual de bonă. Actriţa avea relaţii cu bărbaţi, dar şi cu femei

Cum a reacţionat Marlene Dietrich când a aflat că fiica ei de 13 ani a fost abuzată sexual de bonă. Actriţa avea relaţii cu bărbaţi, dar şi cu femei


camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Avea o frumuseţe specială, emana o atracţie sexuală greu de trecut cu vederea şi era bisexuală. Marlene Dietrich era, de asemenea, o femeie crudă, care nu a făcut nimic pentru a-şi proteja propria fiică de agresiunile sexuale ale unei bone lesbiene, susţine nepotul actriţei, David Riva: „Era rece şi detaşată emoţional. Nu era o bunică convenţională’’.

Vedeta născută în Germania era alcoolică şi bulimică şi l-a înşelat pe Rudi Sieber, atât cu bărbaţi, cât şi cu femei, pe tot parcursul căsătoriei lor de 52 de ani.

A avut relaţii cu John Wayne, Kirk Douglas, Frank Sinatra, Greta Garbo şi Edith Piaf. „Se culca cu toţi cei care o atrăgeau, dar nu latura fizică a sexului conta. Pentru ea, intimitatea era despre putere. Într-o seară, mama a primit un telefon şi a fugit. Marlene a condus-o în dormitorul ei. Patul era deranjat şi acoperit cu machiaj. „Se culcase cu Yul Brynner, care juca în The King And I. Voia doar să-şi arate cucerirea”, spune David.

Maria, mama lui David a fost singurul copil al lui Dietrich. Ea a scris biografia mamei sale în care a dezvăluit că legenda  o striga „Copilul” şi nu îşi arăta niciodată dragostea maternă.

Dietrich a angajat o bonă lesbiană care a violat-o pe Maria la 13 ani. Când Maria i-a spus Marlenei, diva a râs: „Ei bine, nu eşti moartă. Descurcă-te.'

Dietrich era, de asemenea, obsedată de curăţenie: „Primul lucru pe care îl făcea într-o cameră de hotel, chiar şi la Ritz, era să îngenuncheze şi să spele baia”, spune David, care a fost agentul bunicii sale. El mărturiseşte că actriţa  şi-a petrecut  ultimii ani din viaţă în mod mizerabil, în apartamentul ei din Paris, bând şi luând pastile: „Era una dintre acele alcoolice care nu părea beată. De asemenea, iubea mâncarea, dar era bulimică. Aceasta era soluţia ei. Să te bucuri de mâncare şi apoi să o arunci, de ce nu?’’

Actriţa nu şi-a părăsit apartamentul în ultimii 15 ani de viaţă. „I s-a oferit un Oscar, trebuia să îl ridice personal, dar a refuzat. Nu voia ca cei 60 de ani în care îşi crease o imagine să fie distruşi de fotografiile cu ea îmbătrânită”.

Când un paparazzo s-a urcat la fereastra ei pentru a o poza, ea l-a împuşcat cu un un pistol pe care îl ţinea sub pat. Dietrich l-a înfuriat pe Hitler devenind cetăţean american şi a distrat trupele americane la prima linie cu hituri precum „Lili Marlene”.

Actriţa şi-a renegat sora când a descoperit că era la conducerea unui cinematograf care servea gardienilor în renumitul lagăr al morţii din Bergen-Belsen.

Dietrich a murit în 1992, la vârsta de 90 de ani, îngropată în datorii. Starleta nu mai câştiga bani de ani de zile. Guvernul german a cumpărat majoritatea bunurilor sale, iar acestea sunt expuse într-un muzeu din Berlin în cinstea sa. Familia ei a vândul restul.

 

 

 

 

 

 

Modifică Setările